Docenten

Elise Hazelaar

Docent Dru Yoga

Mijn naam is Elise Hazelaar (1980). Ik woon in het prachtig groene Oosterbeek samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als adviseur en ontwikkel en adviseer over de zachte kant van dienstverlening, de klantbeleving.

Tijdens de zwangerschap van mijn dochter maakte ik kennis met yoga. Wat later ontdekte ik Dru yoga. Na de eerste les wist ik het gelijk, deze vorm van yoga past bij mij. Yoga vanuit het hart! Yoga met zachte en vloeiende bewegingen die voor iedereen naar eigen mogelijkheden zijn aan te passen. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij een belangrijk thema. In 2018 heb ik een post HBO Customer Experience afgerond. Graag wilde ik me verder specialiseren in mijn vakgebied. Naast mijn intellectuele uitdaging streef ik naar een goede balans tussen werk en rust. Deze rust biedt yoga mij. Vanuit mijn omgeving heb ik meerdere malen teruggekregen dat lesgeven in yoga mij zou passen. Het moment was daar in 2019. Ik startte met de Dru Yoga docentenopleiding. Het was voor mij een super goede keuze. Inmiddels heb ik meerdere specialisaties gedaan. Vanaf 2020 geef ik met heel veel plezier les bij Zweiersdal. Dru yoga draagt voor mij bij aan een positieve levenshouding. Het vergroot mijn innerlijke kracht en biedt me momenten van stilte en rust.

In mijn les is iedereen welkom. Je kunt alle oefeningen aanpassen naar je eigen kunnen van je lichaam. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Docenten