algemene bepalingen

algemeen

Als je deelneemt aan de activiteiten van Yogaschool Zweiersdal word je geacht de Algemene Bepalingen te kennen.

Voorwaarden abonnement en strippenkaart en betalingen

  1. Bij de aankoop staat vermeld hoelang de je kaart geldig is. Binnen die tijd kun je credits opmaken door lessen te boeken. Na die periode vervallen de niet gebruikte credits.

2. Sinds 2020 kunnen Strippenkaarten kunnen alleen ineens betaald worden. Ze zijn langer geldig dan voorheen. Kijk bij tarieven voor meer informatie.

3. De cursusperiode en maandabonnementen starten na de zomer schoolvakantie en lopen tot aan de volgende zomer schoolvakantie. (middelbare school, regio zuid). Je kunt op elk moment beginnen en betaalt vanaf dat moment. Tijdens de zomervakantie stopt de incasso. Het maand abonnement loopt daarna weer door. Met een doorlopend maandabonnement heb je recht op 40 lessen per jaar. (meestal krijg je 42)

4. De opzegtermijn voor doorlopende maandabonnementen is 1 kalendermaand. Dit betekent dat bij opzegging voor de opvolgende maand nog lesgeld is verschuldigd. Er kan geen restitutie van het lesgeld plaatsvinden. Het opzeggen geschiedt schriftelijk per email of post, en is officieel als je een bevestiging van
van Yogaschool Zweiersdal ontvangt.
Na de opgezegde datum is het niet meer mogelijk om eventueel gemiste lessen in te halen.


5. Er vindt geen restitutie van contributie plaats bij gemiste lessen door vakantie, ziekte of andere redenen tenzij de cursusleiding uit coulance anders beslist. Je kunt jezelf tot 4 uur van te voren uit de les halen. Je houdt dan je credit. Daarna betaal je de les, ook als je niet hebt deelgenomen.

6. Naast het maandabonnement ontvang je per kwartaal een extra credit (inhaalstrip). Deze kun je gebruiken voor een extra les of in juli tot aan de zomervakantie.
Bij overmacht, zoals bijvoorbeeld medische redenen en langdurige ziekte kan een abonnement gepauzeerd worden. 

7. Een proefles strippenkaart is alleen bedoeld voor nieuwe yogi’s en kun je 1 keer aanschaffen.

8. Tijdens de zomervakantie geldt een gunstig zomertarief. Andere strippenkaarten en abonnementen zijn dan niet geldig. Voor abonnementhouders geldt dit voor de maanden juli en augustus.

vakantie en feestdagen

9. Er zijn geen lessen op alle algemeen geldende, christelijke en nationale feestdagen en de vakanties van het voortgezet onderwijs, regio Zuid, zoals door het Ministerie van Onderwijs wordt voorgeschreven. Tijdens de zomervakantie bieden we enkele zomeryogalessen.

Vakanties 2021/2022
Kerstvakantie: 25-12-21 t/m 09-01-22
Voorjaarsvakantie: 26-02-22 t/m 06-03-22
Pasen: 17 &18 april 22
Meivakantie: 30-04-22 t/m/ 08-05-22
Hemelvaartvakantie: 26-05-22 t/m 27-05-22
Pinksteren: 4 & 5 juni 22
Zomervakantie: 16-07-22 t/m/ 05-09-22
Als een feestdag buiten de vakanties valt kan die les in de periode van geldigheid van je strippenkaart in een van de andere lessen ingehaald worden.

specifieke klachten en/of lichamelijke beperkingen

10. Als je specifieke klachten of lichamelijke beperkingen hebt, bespreek deze dan met de docent. In geval van twijfel, overleg met je huisarts, specialist of therapeut over de deelname aan de lessen. Belangrijk: yoga beoefen je met
respect voor je eigen lijf en de (on)mogelijkheden daarvan.

kleding

11. Speciale kleding is niet nodig. Alle kleding is goed, mits het niet knelt. De yogazaal is schoenenvrij.

Aansprakelijkheid

12. De cursist neemt op eigen verantwoording deel aan de lessen. Yogaschool Zweiersdal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van de cursisten die hen tijdens de lessen, of in verband daarmee, overkomen of voor het zoekraken van eigendommen.

bereikbaarheid

We zijn bereikbaar per email: info@zweiersdal.nl en per telefoon op 026 3391369. Spreek een voicemail bericht in en we bellen je terug.

Versie: december 2021