Herstel yoga (online)

Herstel yoga (online)

Herstel Yoga is geschikt voor mensen die beperkt zijn in hun beweging of te maken hebben met gezondheidsproblemen. De oefeningen worden afgestemd op mogelijkheden van elke unieke deelenemer. Tijdens individuele intake bespreken we je klachten en mogelijkheden. Een privé yogales maakt deel uit van de intake zodat je kunt ervaren wat herstelyoga voor jou kan betekenen. Daarna kun je kiezen voor privé sessies of deelname aan herstelyoga groepslessen.

Binnen herstelyoga bieden we elementen die jou kunnen helpen om anders om te gaan met je gezondheidsklachten. Er worden diverse houdingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditaties (mindfulness) gedaan.e gebruiken zachte houdingen en bewegingen uit de yin yoga, dru yoga, restorative yoga, mindfulness, stoelyoga en easy yoga.

Je versterkt je lichaam.
Je wordt soepeler in lichaam en geest.
Je krijgt een betere relatie met je lichaam.
Je wordt milder naar jezelf.
Je leert ontspannen door meditatie.
Je leert ademhalings- en meditatietechnieken te gebruiken tijdens lastige momenten en steeds weer in de rust te komen.

Momenteel zijn de herstelyogalessen. 1 uur van 11 tot 12 op maandag. De kosten voor herstelyoga zijn online hetzelfde als de andere lessen.

Intake herstel yoga : € 50
Vervolg privé sessies: € 65,- per uur.
Herstel yoga groepslessen: € 15 per les of € 50 per maand (maandabonnement, 1 les per week).

Herstel yoga gaat in februari 2020 van start. Je kunt je nu al aanmelden door een mail te sturen naar info@zweiersdal.nl

Docenten