Agenda

27 mrt 2020 18:00 t/m 29 mrt 2020 12:30

Yoga en Mindfulness weekend op Vlieland

Yoga en Mindfulness weekend op Vlieland

Gun jezelf een prachtig Mindfulness en Yin yogaweekend met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.
Kom met je aandacht in het ‘hier en nu’: Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness en Yin Yoga buiten en binnen (met uitzicht op zee). Geniet van een duik in het binnenbad of van de sauna.

Inclusief: 10 uur les, voldoende tijd om vrij te besteden tussendoor en op zondagmiddag, 2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner op vrijdag met voorafje en maaltijdsalade naar keuze, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

In de workshops word je door mindfulness en yogathema’s, mediteren, buiten yoga, yin yoga en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf en je omgeving te richten; het eilandgevoel te beleven. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.
Tijdens dit weekend in het voorjaar werken we met thema’s die te maken hebben met de nieuwe lente die net is begonnen. Welk effect heeft dit op jou? Hoe creëer je groeimogelijkheden in jezelf door aanwezig te zijn? Ontdek het op Vlieland.
Ahoy,  Evelien van Straaten

Andere data dit jaar: 19, 20, 21 juni 365 euro (midzomerspecial) en 6,7 en 8 november (herfstspecial) 345 euro

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten