Agenda

30 dec 2023 10:00 t/m 30 dec 2023 12:00

Midwinter klankreizen: hartchakra dansmeditatie

Midwinter klankreizen: hartchakra dansmeditatie

Graag bieden we jullie in deze bijzondere tijd de Hartchakra Meditatie van Karunesh aan. Het hart staat symbool voor liefde en vriendschap, vitaliteit en levensenergie. De meditatie, gericht op je hartchakra, herstelt actief de verbinding met je vermogen tot liefde, vergeving, vriendelijkheid en compassie. Je ervaart je eigen ‘zachte’ kwaliteiten weer en voelt je geïnspireerd die te uiten.

Deze meditatieve reis zal worden geleid door onze docent Kundaliniyoga, Natasja Korda. Het is een speciaal ontwikkelde meditatie om het hart verder te openen en is geïnspireerd door meditaties uit het Soefisme. Karunesh is leerling geweest van Osho.

De verschillende energiecentra in je lijf worden in de Indiase cultuur chakra’s genoemd.Deze chakra’s zijn met elkaar verbonden en het hartchakra ligt als vierde chakra in het centrum. Als het hartchakra, dus het centrum, uit balans is zijn we eerder geneigd om angst, boosheid en verdriet te voelen. Met deze meditatie hervind je het gezonde evenwicht en voel je de energie weer vrij stromen.
Door te leren hoe jij jouw hartchakra opent kun je boeiende ervaringen opdoen. Met deze meditatie creëer en onderhoud je een manier om jezelf te accepteren, te helen en om liefde voor jezelf toe te staan.

De hart-meditatie is een actieve meditatie en voor het grootste gedeelte staand. Door de bewegingen en de muziek voelt het als een dans. Je laat je eenvoudigweg meenemen door de instructies van de begeleiding en ontstaat er ruimte voor een vloeiende natuurlijk beweging die uit je lichaam komt en waar je van mag genieten.

Deze activiteit is gratis toegankelijk voor iedereen die bij Zweiersdal een geldig abonnement of strippenkaart heeft. Introducees zijn ook welkom. Voor een introducé betaal je 15 euro.Vooralsnog is het slechts mogelijk voor één Midwinter Klankreis in te schrijven: we willen uiteraard zoveel mogelijk mensen de kans bieden om deel te nemen.

Inschrijven: KLIK HIER.

Voor een introducé: stuur een e-mail aan info@zweiersdal.nl en geef aan voor welke klankreis je een introducé mee wilt brengen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je reservering. Je betaalt voor de introducé 15 euro contant bij binnenkomst.

Wij wensen je alvast veel plezier!

 

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten