Agenda

10 nov 2019 t/m 10 nov 2019

Godinnen workshop

Godinnen workshop

 

In de herfst van 2018 zijn wij gestart met een nieuw avontuur: ons ‘godinnen project’. We maken collages van godinnen uit diverse culturen en verhalen en onderzoeken hun symboliek. In dit kader organiseerden we eerder dit jaar een workshop Godinnencollage. Op veler verzoek  verzorgen we deze workshop op zondag 10 november nogmaals.

We starten de dag met een verhaal over de godin als metafoor voor vrouwelijke kracht. Vervolgens geven we uitleg over de collage techniek. Collage maken is schilderen met papier. Een collage bestaat uit beelden die je op een nieuwe manier samenstelt. Je laat je inspireren door kleuren, vormen en patronen van beelden uit tijdschriften. We gaan intuïtief te werk bij het zoeken naar beelden. We leren je met andere ogen te kijken. Je verzamelt beeldmateriaal dat je aanspreekt en waarin je de onderdelen van je godin herkent. Als je voldoende materiaal hebt verzameld ga je je godin ‘neerleggen’ en vervolgens vastlijmen op een mooie ondergrond. Daarna ga je je godin laten spreken door je te verplaatsen in het beeld dat je hebt gemaakt. Je gaat voelen wat de godin je te vertellen heeft.

Aan het eind van de dag sluiten we af met een kort Godinnenritueel en bieden we je de mogelijkheid om je godin in te lijsten (tegen meerprijs).

​Kortom een creatieve dag waar je aan de slag gaat met een boeiende kunstvorm: collages maken en een inspirerend thema: de godin als vrouwelijke kracht.

​Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan: mail@hesterkiestra.nl of anthonette@vanluijtelaar.nl

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten