Agenda

20 okt 2019 10:00 t/m 20 okt 2019 12:00

Ademreeks XL les 1 Volg je innerlijke ritme

Ademreeks XL les 1 Volg je innerlijke ritme

Eerste les van een drieluik.
Les 1: Volg je innerlijk ritme

Deze XL les is essentieel voor iedereen die behoefte heeft aan compleet onthaasten. In de methode die Jacqueline heeft ontwikkeld, volg je jouw natuurlijke ademhaling. Daar gaan we mee werken en spelen, en je leert je innerlijke ritme te volgen. We werken vanuit totale acceptatie: dus fout bestaat niet, want je volgt immers enkel het ritme dat jouw lichaam je aangeeft. Je maakt aanspraak op de wijsheid van je lijf, waardoor je na de les vanuit authenticiteit, helderheid en rust klaar bent om uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan.

Het is de eerste XL les in een serie van drie. De lessen vormen één geheel, maar je kan ze ook primalos van elkaar volgen.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die beter naar het lichaam willen leren luisteren. Ervaring met yoga is niet nodig, de oefeningen zijn erg toegankelijk. Ben je wel bekend met yoga? De ademhaling wordt op een andere manier benaderd dan je gewend bent , je bent van harte welkom om deze verdieping te komen voelen!

Wat deze les jou kan brengen is:
Een zacht gevoel in je lichaam, meer lichaamsbewustzijn. Ontspanning in de ademhaling en in het lichaam. Je merkt direct verlichting bij spanningsklachten. Je leert de signalen die je lichaam geeft te voelen en er in mee te bewegen. Je maakt direct aanspraak op de kalmering van je zenuwstelsel wat kan helpen om klachten te verlichten. Je voelt je meer verbonden met jezelf en je binnenwereld.

Meer informatie over de methode van Jacqueline Arnolds
Deze manier van bewegen is geboren uit een benadering van Dru yoga en bevat elementen van yoga nidra en restorative yoga. Wat mij zo aanspreekt aan de zachtere yogavormen is dat ze je elk op hun eigen wijze heel diep naar binnen laten keren. Een kwaliteit die mij veel geeft en me enorm helpt om op te laden en complete rust te ervaren.

10-11: Les 2: Zelfherstellend vermogen

07-12 : Les 3: Gaap workshop – Ontspannen in december

Lessen kunnen ook los gevolgd worden.

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten