Agenda

3 nov 2022 t/m 3 dec 2022

5-weekse detoxcursus

5-weekse detoxcursus

Welkom bij de Detox cursus om jezelf te resetten in de komende weken. In deze cursus van 5 bijeenkomsten ga je aan de slag met jezelf ontgiften op verschillende niveaus door middel van zachte yogahoudingen, ademoefeningen, inspirerende inzichten en mindfulness-oefeningen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en emotioneel. Alles om jezelf op een milde, vriendelijke manier te ontdoen van ballast, een reset op verschillende niveaus.

Opbouw van de cursus op de komende 4 donderdagen:
• Les 1: Wat is detoxen. Kennismaking deelnemers, gedeelte theorie, cirkel van leven, milde oefeningen ter voorbereiding detox
• Les 2: Intensere fysieke detox. In deze les ga je een stap verder. Je gaat aan de slag met de Vuurademhaling om te ontgiften.
• Les 3: Mentale detox. Met oefeningen zorg je voor meer ruimte in je hoofd, zodat er meer helderheid, positiviteit en overzicht ontstaat. Het ontgiften van je geest.
• Les 4: Emotionele detox. Detoxen heeft effect op je gevoelens. Doordat je je organen masseert tijdens de oefeningen, komen emoties naar boven. …en dan?…
• Les 5: Alles komt samen. …… tijdens een wandelbijeenkomst op zaterdagmorgen 3 december . Dan krijg je adviezen mee voor het bijhouden van het schone, heldere gevoel.

Wil je meedoen met de cursus? Dit is inclusief:
– na iedere bijeenkomst een mail met alle details, inclusief oefeningen
– recepten om detox proces te ondersteunen
– docent via mail/app bereikbaar ter ondersteuning
– deelname aan een groepsapp (op vrijwillige basis) die start na 1e bijeenkomst en eindigt een week na de wandeling.

Voor verdere informatie mail naar jannetyoga@gmail.com
De cursus kan doorgaan bij minimaal 6 deelnemers.
Bijdrage cursus: 100 euro

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten