Agenda

6 feb 2021 09:00 t/m 10 feb 2021 12:00

Verwonderpad

Verwonderpad

Verwonderpad

Datum: 6 of 10 februari (of allebei)
Aanvang: Tussen 9 en 11.15 uur
Aanmelden: Meld je aan in Momoyoga of stuur een mailtje naar info@zweiersdal.nl

Laat je verwonderen en ontdek… tijdens een prachtige wandeling vanaf park Hartenstein door landgoed de Oorsprong en een stukje magisch bos. Je loopt het pad individueel. Je mag ook samen met iemand anders lopen op gepaste afstand. Als je dan iemand ontmoet doe je dat om de beurt. Je hebt een aantal bijzondere ontmoetingen met de natuur, met yogadocenten en andere mooie verrassingen tijdens dit Verwonderpad.

Duur: Ongeveer 1 uur en 30 minuten. Je krijgt een starttijd toe gemaild en daarbij een gebruiksaanwijzing van het Verwonderpad. Het is een route van tussen de 45 tot 60 minuten lopen. Je hebt de keuze om de route iets te verkorten. In totaal ben je zo’n anderhalf uur onderweg.

Bij Museum Hartenstein staat een koffiekar en kun je eventueel je fiets of auto parkeren. Het Verwonderpad is gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen we erg op prijs. Je krijgt een mail na de tocht waarin je wordt uitgenodigd om vrijwillig een bijdrage over te maken. Ook contant iets doneren tijdens de tocht in een daarvoor bedoeld mandje is fijn.

.

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten