Agenda

25 mrt 2022 18:00 t/m 27 mrt 2022 13:00

Mindfulness en Yoga retreats

Mindfulness en Yoga retreats

Mindfulness en Yoga 3-daags retreat

Retreats in 2022:
weekend 25, 26, 27 maart
3-daagse  12, 13, 14  juni
weekend 17,18,19  juni
weekend 4,5,6 november
Arrangement vanaf € 365 (2 bekende personen op een kamer)
Inclusief 2 x ontbijt, diner op de eerste avond en lunchpakket op de tweede dag. Mogelijkheid om samen te eten op dag 2.

Ben jij toe aan een andere horizon, ruimte maken, alle ballast aan de zee geven? nieuwe energie op doen?
Kom naar dit Vlieland Retreat…
Uit je dagelijkse patronen, loslaten, een frisse wind door jouw bestaan, eilandkracht opdoen.

Een Mindfulness-Yoga retreat met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn.

Kom met je aandacht op het eiland en bij jezelf. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness yoga en meditaties binnen (met uitzicht op zee) en Yoga en meditatie buiten. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Ververs je aandacht met Mindfulness educatie en meditatie en Yoga buiten. Een uitgebalanceerd programma passend bij het seizoen en persoonlijke thema’s.

Lees onderaan hoe deelnemers dit Retreat in april 2021 beleefden.

Er is voldoende ruimte en we hanteren alle geldende corona regels.

Inclusief: 10 uur Mindfulness en yogaprogramma met meditaties, buitenyoga en een prachtige stilte-wandeling.

2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met soep en maaltijdsalade naar keuze en koffie of thee, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

 

Het programma
In diverse workshops word je door de Mindfulness, meditaties., yoga buiten en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met mindfulness en yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten