Agenda

29 dec 2023 19:30 t/m 29 dec 2023 21:30

Midwinter klankreizen: mantra- klankconcert

Midwinter klankreizen: mantra- klankconcert

Zweiersdal biedt je met liefde en plezier dit mantra- klankconcert aan.

Mantra’s en klanken vormen de basis van wat we “nada-yoga” noemen: de yoga van de klank. Het is een vorm van yoga waarin niet het fysieke lichaam centraal staat, maar ons energie- (mentaal/emotioneel) lichaam.
We weten allemaal dat muziek ons helpt om in een bepaalde stemming te komen. Mantra’s hebben dit effect ook, ze zijn ervoor bedoeld, en wel in een sterke mate.

Kom naar Zweiersdal en laat je verrassen door klanken van diverse instrumenten, zoals de gong, de klankschalen, fluit, tanpura, kristalpiramide, het monochord en diverse andere. Daarbij gebruikt Gauranga zijn stem om bij deze instrumenten helende klanken en mantra’s te zingen. Natuurlijk beginnen we de bijeenkomst met een aantal mantra’s eerst samen te zingen waarna de verstilling meer en meer zal intreden. Het is een deels zittende en deels liggende activiteit, dus erg ontspannend en meditatief.

Vooralsnog is het slechts mogelijk voor één Midwinter Klankreis in te schrijven: we willen uiteraard zoveel mogelijk mensen de kans bieden om deel te nemen. Deze activiteit is gratis toegankelijk voor iedereen die bij Zweiersdal een geldig abonnement of strippenkaart heeft. Introducees zijn ook welkom. Voor een introducé betaal je 15 euro.

Inschrijven: KLIK HIER.

Voor een introducé: stuur een e-mail aan info@zweiersdal.nl en geef aan voor welke klankreis je een introducé mee wilt brengen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je reservering. Je betaalt voor de introducé 15 euro contant bij binnenkomst.

Wij wensen je alvast veel plezier!

 

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten