Agenda

14 feb 2022 19:00 t/m 26 mrt 2022 20:15

detox en destress

detox en destress

Welkom bij de Detox cursus om jezelf te resetten in de komende weken. In deze cursus van 5 bijeenkomsten ga je aan de slag met jezelf ontgiften op verschillende niveaus door middel van zachte yogahoudingen, ademoefeningen, inspirerende inzichten en mindfulness-oefeningen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en emotioneel. Alles om jezelf op een milde, vriendelijke manier te ontdoen van ballast, een reset op verschillende niveaus.

Opbouw van de cursus:
• Les 1: Wat is detoxen & milde fysieke detox. Daarbij maak je een start met je lichamelijke detox, met milde oefeningen.
• Les 2: Intensere fysieke detox. In deze les ga je een stap verder. Je gaat aan de slag met de Vuurademhaling om te ontgiften.
• Les 3: Mentale detox. Met oefeningen zorg je voor meer ruimte in je hoofd, zodat er meer helderheid, positiviteit en overzicht ontstaat.Het ontgiften van je geest.
• Les 4: Emotionele detox. Detoxen heeft effect op je gevoelens. Doordat je je organen masseert tijdens de oefeningen, komen emoties naar boven. …en dan?…
• Les 5: Alles komt samen. …… tijdens een wandelbijeenkomst op zaterdagmorgen 26 maart . Dan krijg je adviezen mee voor het bijhouden van het schone, heldere gevoel.

Bijdrage: 72 euro.

 

Lokatie
Yogaschool Zweiersdal
Weverstraat 65
Oosterbeek, Gelderland 6862 DK

Docenten