Inspiratie

Maak ruimte in je leven Met Yoga & Mindfulness

In Yogaschool Zweiersdal willen we je inspireren om de balans te vinden tussen hoofd, hart en lichaam. Je kiezen uit een uitgebreid les aanbod waarin je vrij bent om een wekelijkse les te volgen. Steeds dezelfde of juist wisselend. Net waar jij behoefte aan hebt. Alle lessen bieden een moment voor jou waarin je het bewustzijn van jezelf ontwikkelt. Wat wil jij ontwikkelen? De ene yogastijl kan je aanspreken en een andere juist helemaal niet. Ook past de ene docent beter bij jou dan een ander. Een spirituele les, sterke spieren? Mindfulness ontwikkelen, of soepeler worden. het kan allemaal bij ons. mensen met gezondheidsklachten zijn welkom. We bieden verschillende lessen waarin je ook terecht kunt als je wat voorzichtiger aan moete doen met jezelf. Vraag gerust om meer informatie of doe een individuele intake/ priveles.

Aanmelden

Als we niet opletten raast het leven aan ons voorbij.
In de hectiek en dynamiek van het dagelijks leven wil Yogaschool Zweiersdal een plek zijn waar het leven even stil kan staan. Een plek van bezinning, een plek om bij te tanken, een plek om je te ontwikkelen. Fysiek, emotioneel en spiritueel. We bieden een programma met een gevarieerd aanbod. Van Easy yoga tot Power yoga. Van dynamische Hatha tot Yin. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Heb je iets meer nodig? We bieden de mogelijkheid om een individuele les, massage of coaching te volgen. We willen de link leggen tussen aandacht naar binnen en geïnspireerd naar buiten. In de agenda vind je workshops die met creativiteit te maken hebben: Zingen met je hele lijf, dansen op vrijdagavond in verschillende dansworkshops en ook mooie kunstzinnige workshops.

De zaal van waarin de meeste activiteiten plaats vinden, heeft een bijzondere uitstraling. Je zult niet de eerste zijn, die aangenaam verrast wordt als je de zaal betreedt. De zaal heeft een halfronde houten wand en drie grote lichtkoepels. De vloer is verwarmd. Dat maakt het ook prettig om op de grond bezig te zijn en op blote voeten te lopen.
We kiezen voor persoonlijke aandacht. De lesgroepen zijn daarom niet groter dan 15 personen.

De naam ‘Yogaschool Zweiersdal’ een niet zo gebruikelijke naam voor een yogaschool. Het Zweiersdal is het bijzondere dal in Oosterbeek tegenover de Weverstraat. De yogaschool werd begin 2000 opgericht door Lea Vos en kreeg naamsbekendheid als Yogacentrum Zweiersdal. Nu dus een kleine stempel van Evelien van Straaten die sinds 2019 de nieuwe eigenaresse is van de mooie yogaschool.

Klik hier voor het cursusaanbod en lesrooster van dit seizoen.  Workshops en andere activiteiten vind je hier.