Online lessen volgen in april in Yogaschool Zweiersdal

In deze nieuwbrief word je verder geinformeerd over de online lessen in april.

Lees verder

Online geopend tot 1 juni.

Gisteren hebben we gehoord dat er tot 1 juni geen live bijeenkomsten mogen zijn. Hierdoor komen we voor een nog grotere uitdaging om de Yogaschool overeind te houden. Ik nodig jullie daarom nogmaals van harte uit om mee te doen met onze online lessen die we wekelijks live aanbieden en waar we ook opnames van maken waardoor je de les op elk gewenst moment kunt volgen. Hier lees je meer.

Lees verder

Goed zorgen voor jezelf in online yogalessen

In deze nieuwsbrief onze eerste ervaring met online lessen. Schrijf je in in Momoyoga, steun hiermee onze yogaschool en jezelf. Wil je een les uit een eerdere periode? Schrijf me een mailtje en ontvang de les in een linkje naar Youtube.

Lees verder

Yogaschool sluit fysiek deuren en biedt online lessen aan.

Van 14 maart t/m tenminste 5 april zijn onze deuren gesloten en bieden we diverse lessen online aan. Sommige kun je live volgen andere zijn opnames die je kunt bekijken en gebruiken wanneer jou dat uitkomt.

Lees verder

Maart 2020: Hoe gaan we om met het Coronavirus

In deze nieuwsbrief wordt verteld hoe je geïnformeerd blijft en wat we doen om Corona te weren.

Lees verder

Nieuwsbrief Februari Maart 2020

"Licht en ruimte" workshops en lessen die van harte bijdragen aan jouw groei. Doe je mee met de groene week waarin je je lichaam opruimt? Ga je eind maart mee om het voorjaar te vieren op Vlieland tijdens een Yoga met mindfulnessweekend? eind april tijdens een heel speciaal weekend ontdekken wat Ayurveda voor jou kan betekenen? Handige informatie over ons doorlopend maandabonnement Agenda

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwe tarieven en abonnementen nieuwe lessen

Lees verder

Nieuwsbrief december 2019

Kerstwens

Lees verder

Nieuwsbrief november 2019

Donker en licht Vlieland

Lees verder

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwe website

Lees verder