Foto Yvonne Bal.JPG

Yvonne Bal

Yvonne is docent Dru Hatha Yoga. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij de stichting Dru-Netherlands.

Dru-yoga heeft haar leven veranderd. De zachtheid, speelsheid en de vloeiende bewegingen, die zo kenmerkend zijn voor Dru Yoga, koppelt zij ook aan het dagelijks leven.

Meebewegen op de flow van de adem, de stroom van het leven, maar ook lichaamsbewustzijn en een open aandacht in acceptatie voor wat is, geeft ruimte om het hart te openen. Door haar hart te openen en zelf verantwoording te nemen voor haar leven, kan ze bijdragen tot een betere wereld. Een betere wereld begint altijd bij onszelf.

Yvonne is ook docent helend tekenen/schilderen en heeft een praktijk aan huis als creatief therapeut. Ze begeleidt ook mensen met Rouw- en Verliesverwerking. Zij heeft zich verdiept in de chakrafilosofie en hierin verscheidene bijscholingen gevolgd. Door het tekenen en de yoga te combineren volgt zij haar passie. Op Zweiersdal, in haar praktijk en bij yogaopleiding Amitabha geeft zij regelmatig chakra cursussen. Daarin kan zij met enthousiasme mensen motiveren om in zichzelf te geloven en de kwaliteit van hun leven hoog te houden.