Savasana.jpg

i-Rest en Yoga Nidra

olv Diana Aben

Yoga Nidra meditatie is een liggende meditatie oefening. Het is een fantastische manier om in verschillende lagen van je mens-zijn diep te ontspannen en jezelf te onderzoeken.

Wat is Yoga Nidra? Welke stadia van Bewustzijn zijn er, en waar is Yoga Nidra hierin? We bespreken en ervaren de systematische, eenvoudige doch krachtige weg naar Yoga Nidra; via lichaam, adem, richten van de ‘mind’ naar de diepe stilte in het hartcentrum.

Tevens een introductie in en ervaren van iRest Yoga Nidra; via de Kosha’s naar die diepere laag van Bewustzijn waarin alles komt en gaat.  Leer verwelkomend te zijn voor alles wat er in je is.

Diana Aben volgde haar eerste yoga meditatie les in Ierland in 1992. Hier werd een snaar geraakt; wat zij daar ervaarde met haar lichaam en geest  bleef haar bij. Vanaf 1998 bestudeerde zij Okido Yoga, inclusief veel ervaring met Shiatsu en Meditatie. Toen zij via Swami J in aanraking kwam met Yoga Nidra ervaarde zij contact met een laag van bewustzijn van diepe stilte, die ze niet vaak eerder had gevoeld. Daardoor ging zij meer onderzoek doen naar de verschillende lagen van het menszijn. Zo volgde zij een iRest® training bij James Reeves.

Datum: zaterdag  4 november 2017.
Tijd:       10.30 tot 16.30 uur.
Kosten:  € 92,50 excl. btw.
Erkend als bijscholing door de VYN, 5 punten.
Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 16.
Sluitingsdatum van opgave 16 oktober 2017.
Erkend als bijscholing door de VYN (5 punten).