Rob Obermeijer.jpg

Yoga de weg van de liefde

olv Rob Obermeyer

Yoga is overgave, loslaten. Overgave aan het leven, het Ene.

Via de weg van het hart leren we te ervaren dat we niet alleen zijn. Als het hart open is ervaar je wat mens zijn is, samenzijn. Een werkwoord, uitwisseling, geven en ontvangen, een relatie tussen mens en mens, en mens en kosmos.

Het verlangen naar dit intense samenzijn, dragen wij allemaal diep in ons hart en is een afspiegeling van het verlangen van de Ene naar de mens.

Zoals Shakti in de vorm van Parvati, de rijke prinses, vol verlangen was naar het samenzijn met de asceet en yogi Shiva, die op zijn beurt onweerstaanbaar van de wereld en dus van Shakti hield.

We zullen deze dag oefenen in overgave, zien hoe we gedragen worden. Maar ook in richting bepalen, sterk zijn en gedreven.

En mogen hopelijk ontdekken dat dit onze basis vaardigheden in het leven zijn. Ze zijn gegeven en wonen in het hart. Als we bij die ervaring zijn, kunnen we ontdekken dat we eigenlijk niets hoeven doen. Het leven leeft in en door ons.

Rob Obermeyer, oprichter van Yogacentrum Utrecht en de Intensieve Yoga Scholing, heeft 50 jaar ervaring in het lesgeven aan groepen en werkt zoals bekend zeer enthousiasmerend. Opgeleid in India en Nederland door onder andere Wolter Keers en Harish Johari.

Datum: zaterdag  11 november 2017. 
Tijd:       10.30 tot 16.30 uur.
Kosten:  € 92,50 excl. btw.
Erkend als bijscholing door de VYN, 5 punten.
Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 16.
Sluitingsdatum van opgave 23 oktober 2017.
Erkend als bijscholing door de VYN (5 punten).