Back to All Events

Groene week Workshop & Groene week


In de Groene Week eet je een week lang groene groenten, fruit en peulvruchten. Dit Ayurvedische reinigingsdieet is zo licht verteerbaar dat het spijsverteringssysteem toekomt aan het reinigen van het lichaam. Deze doe-het-zelf detoxkuur is goed te combineren met een werkweek. Het geeft je meer energie en een helder hoofd.

Als het lichaam afvalstoffen kwijtraakt verbetert je weerstand tegen ziekte.  Het groene dieet maakt je bloed alkalisch (minder gevoelig voor ontstekingen) en mensen met problemen aan de luchtwegen, reumatische klachten, eczeem of chronische moeheid hebben er ook baat bij. Je huid wordt er stralend van en je raakt desgewenst een paar overtollige kilo's kwijt.

Deze manier van eten is heel natuurlijk en helpt bij het loslaten van oude (eet)patronen. Het is inspirerend om een week lang te koken met de enorme variëteit aan groene groenten. Na de week voel je beter wat je lichaam nodig heeft en kan je blijvend overstappen op voeding die je goed doet.

De workshop op zaterdag 23 maart bereid je voor op de Groene Week die een week later start. Je krijgt uitleg over het dieet en eventuele detox-effecten. Je krijgt praktische tips en informatie om de overstap naar deze manier van voeden makkelijker te maken. Je proeft eenvoudige groene gerechten en leert yoga-oefeningen die het ontgiften bevorderen.

Een week na de workshop starten we de groene week (op zondag 31 maart). In die week houden we per e-mail contact met elkaar om ervaringen uit te wisselen en je kunt deelnemen aan een detox yogales op woensdagochtend om 9 uur of woensdagavond om 20.30 uur. We sluiten de week samen af op zondag 7 april van 10 tot 12 uur.

Kosten: €85 incl. het boek Groen en Gezond van Christine Michon met recepten en oefeningen, de voorbereidende workshop, een detox yogales en het afsluitende samenkomen.

Meer informatie

Paulien Borst
0641982333
info@namdhan.nl

Earlier Event: March 10
XL lessen: Dru Yoga Nidra