Back to All Events

Yogafestival Arnhem


Vrijwilligers gezocht..

Op zaterdag 7 september en zondag 8 september 2019 zal de derde editie plaatsvinden van het Yoga festival Arnhem. Ook dit jaar staan we met een kraam van Zweiersdal op het festival. Het terrein is gratis toegankelijk. Kom gezellig even langs. Of misschien vind je het leuk om als Yogi van Zweiersdal een tijdje in onze kraam informatie te geven? Laat het me even weten

Info over het festival:
Laat je een weekend of een dag onderdompelen in de wereld van Yoga&More. Het programma start op zaterdag morgen, wij bieden je dan een compleet dagprogramma met grote diversiteit aan lessen en workshops. Zaterdag avond zal er een film vertoond worden. We starten zondag morgen vroeg met een vroege les om 7.00 uur.

Alle activiteiten vinden overdekt plaats. Bij minder mooi weer kunnen we lekker naar binnen voor de lessen en de lezingen.

Verrijk jezelf met workshops, lezingen, demonstraties en massages. Of verwen jezelf met een leuke aankoop bij de kramen en haal een heerlijke hapje bij de foodtrucks op dit kleurrijke festival.

Earlier Event: August 30
Open les Aikido