Back to All Events

XL les Dru Yoga Nidra door Jacqueline Arnold

Dru Yoga Nidra

Dru Yoga staat bekend als: “de Yoga van het Hart”. Zelf vind ik het pareltje onder de yoga. Kenmerkend zijn de vloeiende bewegingsreeksen en zachte houdingen. Het is een fijne toegankelijke manier van bewegen die uitnodigt tot bezinning, rust en aandacht.

Yoga nidra betekend: ‘’slaap van de Yogi’s.’’ Het is een vorm van yoga die je liggend doet. De beoefening helpt je om in een staat van diepe ontspanning te komen. Het kan je een heerlijk gevoel van innerlijke rust brengen dat de de rest van de dag nog om je heen blijft hangen.

In de XL les zal ook ruimte geboden worden aan meditatie.

Earlier Event: September 20
Start 8-weekse Mindfulness training
Later Event: September 27
Dansen in de yogazaal: Workshop Yogadans