Back to All Events

XL lessen: Critical alignment door Suzanne de la Fonteijne

Suzanne de la Fonteijne verzorgt een XL les waarin je kennismaakt met Critical Alignment met veel aandacht voor de onderrug.

Critical Alignment Yoga is een vorm van yoga die intensief aanvoelt, maar geen yoga ervaring, conditie of flexibiliteit vereist.

Met behulp van tools maken we fysieke spanning voelbaar en word je geconfronteerd met jouw (bewegings)patronen. We bewegen met zachte aansturing en ademhaling naar deze spanning toe om deze tot in de kern op te lossen. Daarnaast leren we een nieuwe coördinatie en bouwen we kracht op om deze nieuwe patronen te ondersteunen. De techniek, het zelfonderzoek en de eigen ervaring staan centraal in de methode. Ook wanneer je fysieke klachten of blessures hebt, is het een geschikte les ter ondersteuning van een behandeling van een ostheopaat of fysiotherapeut.

Earlier Event: September 7
Yogafestival Arnhem
Later Event: September 20
Start 8-weekse Mindfulness training