Back to All Events

Dansen in de yogazaal: Workshop Yogadans

Kom je dansen op deze laatste vrijdagavond van de maand september? Deze eerste keer een workshop Yogadans die wordt gegeven door Geno Tak en Brigitte Raas.

Yoga Dans is een combinatie van Yoga en bewegen op muziek.
Het is een bewegingsvorm waar vooral de beleving centraal staat. De muziekkeuze speelt daarbij een grote rol omdat muziek onze emoties in beweging kan brengen. Je wordt uitgenodigd om met vloeiende yogahoudingen mee te bewegen op mooie passende muziek.

Het wordt een yogadans met verdiepende meditaties om even helemaal op te laden.

Dansen in de yogazaal is elke laatste vrijdagavond van de maand. Telkens met wisselende dansvormen. Hou je van dansen maar heb je niet zo’n behoefte aan dansen in grote zalen of op grote events dan ben je hier welkom. De zaal is open om half acht. Er zijn lekker non alcoholische drankjes. Je komt voor jezelf en danst met respect voor ruimte voor jezelf en de ander. Er is ruimte voor 20 dansers per avond dus wees er snel bij met het reserveren van een plek via momoyoga.
De bijdrage voor deze avond is 20 euro.

Earlier Event: September 22
XL les Dru Yoga Nidra door Jacqueline Arnold