Sophia Kelders.jpg

Sophia Kelders

Sophia richt zich op mentale en fysieke gezondheid. Het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen de buitenwereld en jezelf. Als afgestudeerd Reiki Master, Holistische therapeut en yoga docent brengt zij fysieke en mentale gezondheid in balans door het geven van therapie, lifestyle coaching, reiki en yoga. Want alleen als jou lichaam en geest gezond zijn kan jij jouw volle potentie leven. 

Sophia geeft yogalessen aan kinderen van 2 tot 4 jaar, wat vrijwel nergens te volgen is voor deze jonge leeftijd! Wil je liever met je kind samen een yogalessen volgen? Dat kan ook! Sophia geeft les speciaal voor ouders en hun kinderen. Lekker samen met je kleine bewegen en tegelijkertijd ontspannen. Wist je bijvoorbeeld dat door kinderyoga je kind beter naar zichzelf leert te luisteren? Beter hun grenzen kunnen bepalen en bewuster keuzes leren te maken? 

Voor Sophia is het maken van plezier in haar kinderyoga lessen het belangrijkst. Spelenderwijs worden yoga houdingen aangeleerd. De kinderen leren niet alleen de poses, maar ook bijvoorbeeld hoe een bepaald dier beweegt, wat voor geluid het dier maakt of in welk land het dier leeft. De lessen zijn leerzaam maar vooral ook heel erg leuk. De lessen hebben allemaal een thema, bijvoorbeeld 'dieren uit de jungle’,’ indianen’, ‘vakantie' en ‘vrienden’. 

Enkele voordelen van Sophia haar kinderyoga lessen: kinderen leren omgaan met stress, kunnen beter ontspannen dus ook slapen, leren hun eigen kracht kennen en vooral: ervaren dat ze uniek zijn. Je bent precies goed zoals je bent. 

Naast kinderyoga geeft Sophia ook yoga les speciaal voor vrouwen van boven de 50. Het is een laagdrempelige les die voor iedereen toegankelijk is. Ervaring met yoga is niet nodig. De lessen vergroten kracht, balans en flexibiliteit wat steeds belangrijker is voor een vitaal leven naarmate je ouder wordt. De lessen verlagen daarnaast stress en brengt de geest tot rust. Dus niet alleen houdt je door deze les je spieren en gewrichten soepel, je gaat ook weer ontspannen naar huis!