yoga-940359_1280.jpg

Regio contactgroep Midden Gelderland

Midden Gelderland (Arnhem en omstreken) heeft sinds 2001 een actieve regio contactgroep voor yogadocenten. Deze groep komt driemaal per jaar bij elkaar. Op deze bijeenkomsten wordt er een les verzorgd door een van de leden. Na de les is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De thema’s voor deze lessen worden geïnventariseerd bij de leden.

Na het bespreken van de les wordt er thee gedronken en is er tijd voor uitwisseling. De bijeenkomsten worden afgesloten met een rondvraag waarbij allerlei praktische zaken aan de orde kunnen komen zoals de vergoeding voor de lessen, algemene vragen over het lesgeven zelf, vervanging, bijscholingen etcetera. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar kennis en/of vragen in te brengen. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 20,-.

Lucia van Alphen is contactpersoon voor Regio Midden Gelderland. De bijeenkomsten worden gehouden in Yogacentrum Zweiersdal, in Oosterbeek.

Als je interesse hebt om aan de contactgroep deel te nemen kun je je hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar yogaregiogelderland@gmail.com

De data voor 2017 zijn:
vrijdag 20 januari
vrijdag 7 april
vrijdag 13 oktober