yoga-mats-1620086.jpg

Bijeenkomsten Yogadocenten Regio Midden-Gelderland

Wil je graag collega’s ontmoeten als bron van inspiratie voor je eigen praktijk of voor jezelf? Dan kunnen de Regio yogabijeenkomsten iets voor je zijn.

De Regio Midden-Gelderland is een actieve contactgroep voor yogadocenten en komt drie keer per jaar samen in Oosterbeek. Iedere bijeenkomst maak je een inspirerende yogales mee en spreek je collega’s. De yogales wordt gegeven door een lid van de Regio of een gastdocent. Dit doen we al sinds 2001 en het ledenaantal is zo’n 25 – 30 yogadocenten uit de regio Midden-Gelderland. Maar ook als je uit een andere regio komt ben je van harte welkom.

Tijdens elke bijeenkomst geeft een docent een les over een actueel onderwerp of een thema waar de leden naar gevraagd hebben. Er is gelegenheid voor kennisuitwisseling en het stellen van vragen. Denk aan vragen over vergoeding van de lessen, het lesgeven, vervanging, bijscholingen, de VYN en dergelijke.

Regelmatig worden lesonderwerpen bij de leden geïnventariseerd en zijn zeer divers. Een greep uit de lessen van de afgelopen jaren: dru yoga, deugden yoga, zwangerschap in de gewone yogales, yin-yang yoga en kundalini yoga.

Als jij behoefte hebt aan inspiratie voor je yogapraktijk of voor jezelf, kom een keer meedoen!

Wil jij deelnemen? Dat kan. Mail voor informatie of opgave.

Informatie en aanmelding : yogaregiogelderland@gmail.com

Contactpersoon : Lucia van Alphen 

Jaarlijkse bijdrage : € 20,-.

Locatie bijeenkomsten : Yogacentrum Zweiersdal te Oosterbeek.