Praktische informatie

De eerste les, de proefles, is gratis.
Hierna kun je kiezen uit verschillende strippenkaarten. Als er plaats is in de les is instroom gedurende het hele jaar mogelijk.

Je kunt je aanmelden via info@zweiersdal.nl of telefonisch via 026-339 13 69. Spreek eventueel een boodschap in. Wij bellen je dan terug.
Of klik hier en vul het formulier in voor een gratis proefles. 

Yogamatten, kussentjes, bolsters en dekentjes zijn aanwezig. Om hygiënische redenen vragen we je een (bad)handdoek mee te nemen om over de yogamat te leggen. Draag loszittende kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. We raden je aan om vlak voor een les niet of weinig te eten.


MOMOYOGA, ons digitaal inschrijf- en lesboeksysteem. 

We maken -voor het inschrijven en het boeken van lessen-  gebruik van het digitaal systeem: “Momoyoga”.  
Daar vind je het complete en actuele lesrooster. 
Je kunt je daar inschrijven en kiezen welke strippenkaart/abonnement je wilt. Als je bent ingeschreven vind je daar ook de informatie over je strippenkaart cq abonnement. En je kunt je van te voren inschrijven voor een bepaalde les. Wil je je hele lesperiode (strippenkaart) dezelfde les volgen? Plan dan vooruit. Dan ben je verzekerd van je plek in die les.

Besluit je last minute om een les te volgen? Dat kan als er nog plek is. Je boekt je les vlak van te voren thuis of je meld je voor de les bij de docent. Dan kan hij of zij je les boeken.

Hoe kan ik een les inhalen?
Kunje een keer niet? Geen probleem. Annuleer je les voor die week.
En zoek de les waarbij je graag wilt inhalen. Daar boek je dan je les.

Annuleren van een les
Je kunt je les annuleren tot uiterlijk 4 uur voor de les. Na die tijd kun je niet meer annuleren en telt die les gewoon mee. Je kunt hem dan ook niet meer inhalen. Uiteraard snappen we dat er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor je niet uiterlijk 4 uur van te voren je les kunt annuleren. Stuur in dat geval een mailtje naar info@zweiersdal.nl met je gegevens, welke les je gemist hebt en de reden van de annulering. We kunnen je lestegoed/ credits dan herstellen.

Wat gebeurt er met mijn credits als de periode is verlopen?
Je hebt een strippenkaart gekocht. Die is gebonden aan een bepaalde periode. Na die periode vervallen de niet gebruikte credits/strippen. Als je na het verlopen van de periode je les wilt blijven volgen, moet je een nieuw abonnement of strippenkaart aanschaffen. Je krijgt een mailtje om je hieraan te herinneren.