Nieuwsbrief Maart 2019

Wat een lente!

Zon, regen, wind, blauw, zacht, kou alles komt voorbij. We beginnen de lente onstuimig en voor mij een onstuimige tijd met opruimen, schoonmaken, sjouwen, verhuizen, opbouwen en inrichten. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de ingang van de yogaschool, die nu al de huiskamer wordt genoemd. Kom gerust even kijken! Het is een plek geworden om een theetje te pakken, een momentje te lummelen voor of na je les, een yogamagazine in te kijken. Ook voor een vraag of gewoon een babbel ben je van harte welkom!

Ondertussen ga ik nog even door met verhuisperikelen zodat ik in september weer in Oosterbeek kan gaan wonen. Vlakbij de yogaschool. En dat biedt dan weer nieuwe mogelijkheden.

Wil je zelf ook opruimen, maar weet je niet hoe? Mari Kondo op Netflix al ontdekt? (Erg Amerikaans, maar ook erg praktisch!)

Fijne lente!

Namasté, Evelien

Amana

Na zo’n 15 jaar stopt Amana met haar vaste lessen bij Yogaschool Zweiersdal. Vele mensen heeft ze geïnspireerd met haar mooie en fijne lessen. Nu is het tijd voor Amana om haar energie op zichzelf te richten en zich op te laden voor andere uitdagingen. En wie weet komt ze in de toekomst af en toe nog eens een workshop geven.

We wensen Amana heel veel goeds!!

Docenten