Nieuwsbrief Augustus 2019

Tijd

Kinderen hebben geen idee van tijd. Ze nemen moeiteloos de tijd. Ik werd regelmatig achtervolgd door de tijd. Chronos wel te verstaan; de kloktijd. Zo wilde ik graag deze zomer op tijd mijn huis klaar hebben, de nieuwe website, het nieuwe rooster. Natuurlijk liep niet alles zoals ik hoopte. Maar het nieuwe rooster staat als een huis. En het besef dat Kairos me veel meer tijd brengt. De tijd van het momentum. Bijvoorbeeld tijdens de yogalessen.

Vanaf 19 augustus hoop ik je opnieuw te ontmoeten. Met heel veel genoegen kan ik jullie een prachtig lesaanbod presenteren met de vertrouwde en nieuwe lessen, 2 vroege ochtend lessen, een les voor kinders van 5 tot 9 jaar, bekende en nieuwe docenten. XL lessen op bijna elke zondagochtend. Een cursus Mindfulness en Aikido op vrijdagmiddag en dansen op de laatste vrijdagavond van de maand. En binnenkort ook nog een Massage aanbod.

Heb je vragen over je strippenkaart of wil je een nieuwe incasso? Ik zal de eerste week veel aanwezig zijn in de yogaschool om je van dienst te zijn. Ik wens je een mooi yoga jaar. Namasté, Evelien

Yoga en meditatie voor vroege vogels

Op woensdag en op donderdag ben je voortaan om 7.30 uur welkom om je dag met aandacht te beginnen. Het zijn lessen van drie kwartier met een lager tarief en een hoge opbrengst. Vroeg genoeg om daarna je dagelijkse activiteiten ontspannen op te pakken.

Woensdag 7.30 tot 8.15 Meditatie
Donderdag 7.30 tot 8.15 Yoga

Critical Alignment Yoga met Suzanne de la Fonteijne

Vanaf 20 augustus komt Suzanne ons team versterken met deze yogavorm. Suzanne noemt zichzelf een duizendpoot met vele interesses waarbij yoga is al meer dan 13 jaar een stabiele factor is in haar leven.
Lees hier meer over Suzanne

Critical Alignment Yoga (CAY)is een vorm van yoga die intensief aanvoelt, maar geen yoga ervaring, conditie of flexibiliteit vereist. In deze yogales word je bewust van je spanningspatronen en pak je stress op zowel het geestelijke als het lichamelijke vlak aan. De techniek, het zelfonderzoek en de eigen ervaring staan centraal in de methode. Ook wanneer je fysieke klachten of blessures hebt, is het een geschikte les ter ondersteuning van een behandeling van een ostheopaat of fysiotherapeut. De methode werd ontwikkeld door Gert van Leeuwen.
Critical Alignment Yoga is op dinsdagochtend om 9 uur.
Vanaf 26 augustus geeft Suzanne Rustige avond yoga waarin ook elementen van CAY om 20.30 uur

Nog meer nieuwe lessen

Omdat we yoga willen bieden voor (bijna) iedereen op verschillende tijden, kun je bij ons ook terecht voor:
Vinyasa Easy flow; een lekkere actieve Yoga flow les. Geschikt voor iedereen met een gezonde conditie. Nadja Pfister biedt deze les op de woensdag om 17.30 uur.
Chakra Yoga; op de dinsdag om 17.30 uur. Een Yogales geschikt voor iedereen. Hierin aandacht voor de verschillende chakra’s. De les wordt gegeven door Wilma van Gelder.
Zhineng Qi gong; op de vrijdagochtend om 10.30 uur. Een prachtige oude Chinese bewegingsvorm ter ondersteuning van een gezond leven. Deze les wordt ook gegeven door Wilma van Gelder.

Dru Yoga lessen met nieuwe docenten

Vanaf dit seizoen gaat Arnette van Heijst de Dru yogales verzorgen op de woensdagochtend 10.30 uur en de les van de donderdagavond 19 uur. Arnette is mindfulnesstrainer en geeft Dru yoga en meditatie. “Tevreden zijn met het leven haal je niet van buiten, ligt niet achter je en niet voor je maar vind je in jezelf”. Dit levensmotto brengt Arnette rust. Lees hier meer over Arnette.

Claartje Bos zal in ieder geval tot januari de les van de woensdagavond 19 uur geven. Claartje is een ervaren yogadocente met een eigen yoga-praktijk in Valburg. Lees hier meer over Claartje.
Winnifred Wegener gaat weer lesgeven als de tijd er voor haar klaar voor is.

Docenten