Nieuwsbrief April 2019

Wandelen in Portugal

Wat is het toch heerlijk om zo bezig te zijn in Zweiersdal! 24 maart was er een zeer geslaagde lente viering, er was een groene week, bijscholing dagen, XL lessen noem maar op!

Vanaf 9 tot en met 19 april ben ik even afwezig. Ik begeleid dan een groep in Portugal tijdens een Mindful wandeltocht. Mijn lessen worden waar mogelijk vervangen door collega docenten. Meer informatie vind je in Momo yoga. Ik zal mijn best doen om mijn mail dagelijks te checken en dringende vragen te beantwoorden. Tijdens het paasweekend zal ik mijn mail weer helemaal bijwerken. Alvast fijne paasdagen!

Namasté, Evelien

Mini stilte retraite op eerste paasdag

Stilte… Waar vind je die tegenwoordig nog? Wat is stilte? Wat doet stilte met je? Wat betekent stilte voor jou? Tijdens deze mini retraitedag op eerste paasdag krijg je alle tijd te beleven en te voelen wat stil zijn met jou doet en wat het bij je teweegbrengt. Door middel van yoga, ademhaling en meer ontdek je wat terugtrekken in jezelf voor grote meerwaarde kan hebben in een wereld die continue aanstaat.

De mini stilte retraite vindt plaats op zondag 21 april en wordt gegeven door Jaqueline Arnold & Vera Develing. De kosten bedragen €70,- incl. lunch.

Voor meer informatie & om je aan te melden klik hier

Docenten