Nieuwsbrief Zomer 2019

Alles veranderd, elke dag is anders. En ook bij ons gaan er weer wat dingen veranderen! Wat precies? Je leest dit en nog meer in deze nieuwsbrief!

 
 

Anicha 

Anicha betekent: Alles verandert. Elke dag is anders, zo simpel is dat. En tegelijk ook het moeilijkste voor ons als mens. We zoeken naar houvast, we hechten ons en willen vasthouden aan wat goed is. Dat lukt soms even tot het weer verandert. We worden ouder, of ziek, iemand van wie we houden gaat weg, die leuke baan stopt. Yoga kan ons helpen te leren omgaan met alles wat zich aandient. Soms vraagt dat moed, soms mildheid. Soms vraagt het om bijstellen van doelen en handelen. Leren genieten van het moment helpt ook. Yoga kan ons helpen om te leren omgaan met alles wat zich aandient, ook buiten de les. Sinds ik het stokje heb overgenomen vanaf januari was er veel verandering. Soms initieerde ik die zelf. Bijvoorbeeld met het mooi maken van de wachtruimte. Soms gebeurde er iets waarbij ik dacht: Oké dan is het nu zo. Of: Oké, weer opnieuw beginnen.  Ik wil jullie bedanken voor je begrip als iets anders liep dan wat je wenste.

Namasté, Evelien


IMG_3498.JPG

Is jouw strippenkaart aan verlenging toe?

Verloopt je strippenkaart voor 5, 10, 20 of 40 lessen? En wil je na de zomervakantie les blijven volgen? Schaf dan voor de vakantie je nieuwe kaart aan in momo yoga en boek je lessen alvast voor na de zomervakantie. Dan ben je verzekerd van een plek in je favoriete les. Stuur ook een mailtje naar info@zweiersdal.nl. Dan passen wij de ingangsdatum van je kaart aan, zodat hij ingaat op het moment dat je na de zomer lessen gaat volgen met je nieuwe kaart.

Heb je tot nog toe via incasso betaald? Dan hoef je geen nieuw incassoformulier in te vullen wel een kaart aanschaffen of een mailtje sturen zodat wij het voor je kunnen doen.

Het lesprogramma na de zomervakantie staat inmiddels in Momoyoga. Is je kaart nog geldig na de zomervakantie en heb je nog credits? En wil je verzekerd zijn van een plekje in je favoriete les? Boek je lessen dan vooruit en voordat de geldigheidsdatum van je kaart verlopen is. 

Natuurlijk kunnen we ook helpen bij het aanmaken van je nieuwe strippenkaart en het boeken van je lessen. 


Vakantie en zomeryoga

De laatste wekelijkse les voor de zomer is op vrijdag 28 juni. De wekelijkse lessen beginnen weer op maandag 19 augustus.

Tijdens deze zomervakantie kun je regelmatig een les volgen. Nadja, Evelien, Vera en Arnette bieden een les op woensdag, donderdag en vrijdag. Kijk in momoyoga wat er te doen is. Reserveer in Momoyoga en betaal met je credits of kom spontaan en betaal contant 10 euro in de les. Yoga met klank

21 juni is het internationale dag van de yoga. Een mooie gelegenheid om iets bijzonders te bieden en daarom is er tijdens de Yinlessen op vrijdagochtend een Hangspeler aanwezig om de les met prachtige klank te ondersteunen. 
Klik hier om je in te schijven.

23 juni verzorgt Vera op haar verjaardag een prachtige Yin XL les samen met Linda waarin je je kunt onderdompelen in ontspanning en liefdevolle klanken.  
Klik hier om je in te schijven.


Verandering van docenten en roosterwijzigingen

 • Met veel plezier kan ik melden dat Winnifred de zomervakantie een start maakt en haar woensdagochtendles weer oppakt.  

 • Arnette van Heijst vervangt op de donderdagavond de les van Winnifred met Dru yoga en meditatie en Arnette gaat een vaste les Dru yoga en meditaie verzorgen op de maandagavond om 20.30 uur.

 • Poweryoga van Terry verschuift van 20 uur naar 19 uur op maandag. 

 • Claartje Bos zal de les van Winnifred op woensdagavond verzorgen met Dru yoga.

 • Suzanne de la Fonteijne komt het team versterken op dinsdagochtend met Critical Alignment Yoga om 9 uur en een vroege Wake up Flow op dinsdag om 7.30 uur. 

 • Nadja gaat een Vinyasa flow les op de woensdag om 17.30 uur geven. Een sportieve yogales. 

 • Wilma gaat na de zomervakantie een Zinheng Qi gong lesgeven op vrijdagochtend om 10.30 uur.

 • Wilma gaat haar les op dinsdag voortzetten als yogales. 

 • Evelien geeft na de zomervakantie nog 1 Yinles op de vrijdagochtend om 9 uur. 
  Op 30 augustus en op 6 september staat er ook een Yinles gepland om 10.30 uur ivm een reeds geplande vakantie van Wilma. 


Je kunt alle informatie over alle lessen nog eens rustig bekijken op momoyoga, na de vakantie op een vernieuwde website en op het papieren rooster. Na de vakantie zal ik de nieuwe docenten uitgebreider aan je voorstellen.


Ontwerp zonder titel-13.png

Afscheid

Naast een hoop nieuwe gezichten, nemen we ook afscheid van een aantal docenten. Zo stopt Jeroen namelijk met de Zenboksen lessen bij ons op woensdag, Linde stopt met haar Vinyasa les op maandagochtend en we nemen, na heel veel mooie jaren, afscheid van Yvonne. Incidenteel zal ze ons kunnen vervangen. Dus wie weet ontmoet je haar dan nog. 

Heel veel dank voor jullie inzet!Agenda

Agenda zweiersda;.png

Het is bijna zomervakantie maar voor dat deze begint hebben we nog een XL les op het programma staan of wat dacht je van een leuke zomercursus: ‘Zingen met je hele lijf’!

Na de zomervakantie ben je 23 augustus van harte welkom voor een gratis proefles Zinheng Chi Gong. De vaste lessen Zinheng Chi Gong gaan dan op vrijdag 13 september om 10.30 uur van start. 

Ook is er na de vakantie Inspiratieweekend voor Yogadocenten ook voor ervaren Yogi’s. Heb je zin om mee te gaan op ons Yoga inspiratieweekend op de Leonardushoeve? Een weekend vol bezinning en mooie bijzondere lessen. Reserveer je plek door een mailtje te sturen naar info@zweiersdal.nl


Hier onder een volledig overzicht van wat er de komende tijd allemaal te doen is!


23 juni Xl lessen op zondag : Yin yoga met live muziek
Docent: Vera Develing
Tijd: 10:00 - 12:00
Bijdrage: €16,50
Meer informatie volgt


11 t/m 14 juli Meerdaagse zangcursus ‘Zingen met je hele lijf’
Een zangcursus waar componenten uit zangles worden verbonden met mindfulness, Yoga en clownerie.
Docenten: Sophie Platenkamp & Evelien van Straaten
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven


13 t/m 15 september Inspiratieweekend voor yogadocenten en ervaren Yogi’s.
Je nieuwe seizoen ontspannen starten vol met nieuwe inspiratie en bewust van jouw kwaliteiten als yogadocent of yogi.
Deze oude traditie blazen we nieuw leven in. 
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven