Nieuwsbrief Zomer 2018

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie.
In deze nieuwsbrief een paar belangrijke berichten. Graag je aandacht hiervoor. 

 
 
zomeryoga.jpg

Zomeryoga

Oké, we hebben 7 weken vakantie. Maar je hoeft niet stil te zitten. Evelien, Nelleke, Jeroen & Jacqueline bieden deze vakantieperiode een mooi Zomeryoga programma aan. Dit loopt van 2 juli t/m 7 augustus.
En je kunt de lessen ook nog volgen tegen een aantrekkelijk tarief. Je betaalt € 10,- per les. 

Jouw Zomeryoga lessen kun je boeken via Momoyoga. Klik daarvoor op de button hieronder. 
Je kiest eerst voor een Zomeryoga credit. Je betaalt  contant (en gepast) voor de les bij de docent.
Let op: Zomeryogalessen kun je niet betalen met de credits van je gewone strippenkaart. 


Is jouw strippenkaart aan verlenging toe?

Verloopt je je strippenkaart voor 5, 10, 20 of 40 lessen? En wil je na de zomervakantie les blijven volgen? Schaf dan voor de vakantie je nieuwe kaart aan en boek je lessen alvast voor na de zomervakantie. Dan ben je verzekerd van een plek in je favoriete les. Stuur ook een mailtje naar info@zweiersdal.nl. Dan passen wij de ingangsdatum van je kaart aan, zodat hij ingaat op het moment dat je na de zomer lessen gaat volgen met je nieuwe kaart.
Heb je tot nog toe via incasso betaald? Dan hoef je (anders dan andere jaren) geen nieuw incassoformulier in te vullen. Wel zo makkelijk. 

Het lesprogramma na de zomervakantie staat inmiddels in Momoyoga. Is je kaart nog geldig na de zomervakantie en heb je nog credits? En wil je verzekerd zijn van een plekje in je favoriete les? Boek je lessen dan vooruit en voordat de geldigheidsdatum van je kaart verlopen is. 

Uiteraard zijn we je graag behulpzaam bij het aanmaken van je nieuwe strippenkaart en het boeken van je lessen. Laat maar weten waar we je mee van dienst kunnen zijn.
 

De laatste wekelijkse les voor de zomer is op vrijdag 29 juni. En de wekelijkse lessen beginnen weer op maandag 20 augustus. 

i love our story. sure it's messy, but it's the story that got us here. (1).jpg

email-marketing-2362038_1920.png
lock-1516242_1920.jpg
email-marketing-2362038_1920.png

Blijf je?

Werd je er ook zo naar van? Al die mails over de AGV? Gaat íedereen ineens zorgvuldig om met privacy? Wij hebben ieders privacy altijd al belangrijk gevonden en zullen dat ook altijd blijven vinden. Met of zonder verklaring. We zullen  jouw gegevens nooit met iemand anders delen, tenzij jij dat zelf wilt. Ook mag je natuurlijk contact met ons opnemen als je wilt weten welke informatie we van je bewaren, hoe en waar. En we hebben een privacyverklaring. Die vind je op de website.
Toestemming
Heel fijn dat we je mogen inspireren en informeren met mails over Yoga & meer. We willen dat graag blijven doen, maar alleen als jij dit zelf ook wilt. Daarom vraag ik je hierbij expliciet:

Blijf je?
Je ontvangt dan ongeveer 3-4 keer per jaar een mail met inspiratie en informatie.

Wil jij onze mails blijven ontvangen? 
Dan hoef je niks te doen. 

Wil je liever geen mails meer van me ontvangen? Meld je dan af voor voor de nieuwsbrief via de link onderaan de mail die je krijgt met de nieuwsbrief.
Als je niets doet, zul je onze nieuwsbrief blijven ontvangen op dit emailadres. Ontvang je ze liever op een ander adres dan kun je je voorkeur onderaan de mail wijzigen.


Zaterdag 9 & Zondag 10 juni

Zaterdag 9 & Zondag 10 juni

Kom je ook Geluk plukken? Gratis en voor niets!

Even speciale aandacht voor een leuk en gratis evenement op zaterdag 9 & zondag 10 juni
Sinds in  2012 al meer dan 60 keer in Nederland een Geluksroute is geweest, is het nu de beurt aan Arnhem. De eerste editie van de Geluksroute026. 
Bij elke Geluksroute is de uitnodiging het zelfde. Waar wordt je gelukkig van en wil je dat delen. Zo is ook in Arnhem een slinger van Geluksbrengers ontstaan. En aanstaand weekend, zaterdag 9 en zondag 10 juni, kun je gratis en voor niets Geluk komen plukken. 

Kijk op www.geluksroute026.nl voor het programma of download de app en stippel je eigen route uit. 
Misschien begin je wel op de Markt en haal je eerst je Geluksbandje op. 
Jacqueline Arnold, die ook les geeft in Zweiersdal, geeft bijvoorbeeld een geweldige workshop Schilderen en Dru Yoga bij Arnhems Buiten. Of ga je onder het raam van Philomeen staan en laat je je toezingen door haar en haar Ukelele. Of vertelt Marjan je hoe je 6 minuten wachten op weg naar je werk telkens tot Geluks momentjes leiden. Er is zoveel te doen..... 


Flyer 2018 voorkant.jpg

Yogafestival Arnhem

Na de eerste succesvolle editie vorig jaar is het tijd voor de tweede editie van Yoga Festival Arnhem; in de prachtige natuur van de Veluwse bossen ontvangen we je graag in het weekend van 7 en 8 september 2018

Op dit unieke plekje op de Veluwe rondom het pittoreske kerkje van Schaarsbergen is het tijd voor ‘Aandacht voor jezelf’. Laat je een weekend of een dag onderdompelen in de wereld van Yoga&More. Dit jaar start het programma op vrijdagavond met een concert en zijn er mogelijkheden om te overnachten in de buurt van het festivalterrein. Zaterdag bieden wij een compleet dagprogramma met grote diversiteit aan lessen van yogascholen uit Arnhem en omgeving. Alle activiteiten vinden overdekt plaats. Verrijk jezelf tussendoor met workshops, lezingen, demonstraties en massages. Of verwen jezelf met een leuke aankoop bij de kramen of haal een heerlijke hapje bij de foodtrucks. Dit is jouw moment, geef jezelf AANDACHT en maak tijd voor ‘jezelf’. 

Het programma komt binnenkort op de website en het is een zeer gevarieerd programma met voor elk wat wils. Uiteraard zijn wij er ook bij. 


calendar-771597_1920.jpg

 Wat is er nog meer te doen in Zweiersdal? 

 

 • Chi Neng Qigong les voor beginners & gevorderden
  Arianne de Zwart geeft maandelijks lessen op zaterdag.
  Een les die geschikt is voor beginners & gevorderden.
  Zeker de moeite waard als je ook een keer wilt kennismaken met wat Chi Neng Qigong is en kan doen voor je.
  De data voor de Chi Neng Qigong lessen zijn:  9 juni / 14 juli van 09.00-10.00 uur
 • Chi Neng Qigong intensieve training voor gevorderden
  Van 10.30 -13.00 uur is er een intensieve training voor gevorderden. 
  De data voor de Chi Neng Qigong trainingen zijn: 9 juni / 14 juli van 10.30-13.00 uur
 • Zomercursus "Zingen met je hele lijf"
  Een zomerzangweek met Mindfulness en Yin Yoga waarin jij tot jezelf komt en meer zelfvertrouwen krijgt in jouw eigen instrument, in je lichaam, je stem en je adem, waardoor je met meer gemak en met meer plezier verder gaat met zingen en leven! Een week waarin je ruimte maakt voor jezelf!
  9 t/m 12 juli van 09.30-15.00 uur
  olv Evelien van Straaten (mindfulnesstrainer en yogadocent) & Sophie Platenkamp (zangdocente en zangeres)
 • Mindfulness Zomer intensive (beginners & gevorderden)
  In deze week van 16 uur komen alle thema's van Mindfulness aan bod in theorie en praktijk. Je zult deze dagen veel oefenen om (opnieuw) een basis te leggen in Mindfulness. Een aantal oefeningen zullen we buiten in het mooie bosrijke gebied rond Oosterbeek gaan beleven.
  Deze Mindfulness Intensive is een beproefd concept! Al vele deelnemers volgden een Intensive bij 'Met Mindfulness'.
  16 t/m 19 juli van 09.00-13.00 uur
  olv Evelien van Straaten
 • Yogaretreat in het buitenland
  Heb je je vakantie nog niet gepland en zoek je het graag iets verderop? Dan is de retraite Stilte in jezelf in Marokko misschien een goed idee. 
  6 t/m 11 juli
  olv Nadja Pfister en Hilde Termote

Het is/was niet altijd even makkelijk om ons te bereiken. En eigenlijk zijn we best trots op jullie dat de herinrichting van de Weverstraat en de daarbij horende zandbakken voor de deur en elders in de straat, jullie niet weerhouden hebben om je lessen te volgen. Het werk is nog niet klaar. Maar het resultaat van wat af is mag er zijn. 

De werkzaamheden lopen wel uit. En omdat er ook nog bouwvakvakantie is, lijkt het erop dat we ook na de start van het nieuwe seizoen, met name boven aan de Weverstraat, wat overlast zullen hebben. Eind augustus, voor de Airborne, zal alles af zijn is ons beloofd. Het kan dus zijn, dat je ons in de eerste lesweek na de zomervakantie het beste nog van onderaf van de Weverstraat kunt bereiken. Dat is dus tegen de rijrichting in. 

Er komt in augustus een feestelijke opening van de Weverstraat. Houd de kranten en Facebook in de gaten. 
 

34140980_2109912009022291_1670328969146138624_n.jpg