Nieuwsbrief Maart 2019

Alles is weer in beweging. De blaadjes komen langzaam tevoorschijn, vogels beginnen te zingen. En ondanks dat het gure winterweer soms nog even zijn gezicht laat zien, voel je dat er verandering in de lucht hangt.

 
 
221FABA5-CBD0-46F8-8EC0-54E188B9F293.JPG

Wat een lente!

Zon, regen, wind, blauw, zacht, kou alles komt voorbij. We beginnen de lente onstuimig en voor mij een onstuimige tijd met opruimen, schoonmaken, sjouwen, verhuizen, opbouwen en inrichten. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de ingang van de yogaschool, die nu al de huiskamer wordt genoemd. Kom gerust even kijken! Het is een plek geworden om een theetje te pakken, een momentje te lummelen voor of na je les, een yogamagazine in te kijken. Ook voor een vraag of gewoon een babbel ben je van harte welkom!

Ondertussen ga ik nog even door met verhuisperikelen zodat ik in september weer in Oosterbeek kan gaan wonen. Vlakbij de yogaschool. En dat biedt dan weer nieuwe mogelijkheden. 

Wil je zelf ook opruimen, maar weet je niet hoe? Mari Kondo op Netflix al ontdekt? (Erg Amerikaans, maar ook erg praktisch!) 

Fijne lente!

Namasté, Evelienedited.jpg

Nieuw rooster & Nieuwe docent

Na de voorjaarsvakantie is er weer een nieuw rooster ingegaan met een aantal kleine aanpassingen. Zo is de Vinyasa yogales verplaatst naar de maandagochtend tussen 10:45-12:00 uur en we hebben een nieuwe docent Wilma van Gelder! Wilma geeft sinds 13 maart op de dinsdag avond 17.30-18.45 uur Yoga & Qi-gong.

Wilma van Gelder is gefascineerd door de wereld van energie (of Qi). Niet altijd zichtbaar maar zeker wel voelbaar, dat boeit haar. Ze heeft opleidingen gevolgd op het gebied Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) en Zhineng Qigong bij Qing Bai, Yoga en Coaching. Met veel passie geeft ze haar kennis door en inspireert ze mensen om Qiging te beoefenen en de “Qi principes” te integreren in hun leven.


edited.jpg

Amana

Na zo’n 15 jaar stopt Amana met haar vaste lessen bij Yogaschool Zweiersdal. Vele mensen heeft ze geïnspireerd met haar mooie en fijne lessen. Nu is het tijd voor Amana om haar energie op zichzelf te richten en zich op te laden voor andere uitdagingen. En wie weet komt ze in de toekomst af en toe nog eens een workshop geven.

We wensen Amana heel veel goeds!!


Agenda zweiersda;.png

Agenda

De lente is de tijd voor een grote schoonmaak. Niet alleen in je huis maar ook in je lichaam! Komende zaterdag 23 maart is alweer de voorbereidingsworkshop voor de groene week!

In de Groene Week eet je een week lang groene groenten, fruit en peulvruchten. Dit Ayurvedische reinigingsdieet zorgt er voor dat het spijsverteringssysteem toekomt aan het reinigen van het lichaam. Deze doe-het-zelf detoxkuur is goed te combineren met een werkweek. Het geeft je meer energie en een helder hoofd.

Tevens staan er weer een aantal fijne XL lessen op zondag in de planning. Voor de XL lessen en voor de workshop ‘Groene week” gelden speciale kaarten die je kunt kopen in momoyga.

Hier onder een overzicht van wat er de komende tijd allemaal te doen is!


23 Maart Voorbereidingsworkshop Groene week
Docent: Paulien Borst
Tijd: 10 tot 13 uur
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


24 Maart Vier de lente!
Kom het nieuwe interieur van de voorruimte bewonderen en het glas heffen op de nieuwe eigenaresse in Zweiersdal.
15 tot 17 uur


29 t/m 31 maart Mindfulness & Yoga weekend Vlieland
Gun jezelf een verzorgd en luxe Mindfulness & Yogaweekend direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn op Vlieland.
Docent: Evelien van Straaten

Vol, Aanmelden niet meer mogelijk.

Klik hier voor nieuwe date en volledig cursus overzicht.


31 maart t/m 7 April Groene week

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


11 April t/m 18 April Mindful wandelweek Portugal
Docent: Evelien van Straaten
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


14 April XL lessen op zondag: Zen boksen
Docent: Jeroen van der Lee
Tijd: 10:00-12:00
Bijdrage: €16,50
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


12 Mei XL lessen op zondag: Dru Yoga Nidra
Docent: Jacqueline Arnold
Tijd: 10:00 - 12:00
Bijdrage: €16,50
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.


23 juni Xl lessen op zondag : Yin yoga met live muziek
Docent: Vera
Tijd: 10:00 - 12:00
Bijdrage: €16,50
Verdere info volgt.