Nieuwsbrief maart 2017

Doe een stapje terug en krijg een ander perspectief.

 
 

Doe een stapje terug....

Wie doet dat? Even 10 minuten niets... Echt niets.... Als je op de afbeelding hiernaast klikt opent een inspirerende lezing van Andy Puddicombe over het belang van even niets doen. 

En wat ben ik blij met al die inspirerende activiteiten die er worden georganiseerd in Zweiersdal, die ons helpen even dat stapje terug te doen. Even een ander perspectief te krijgen. 

Ik stel ze graag aan je voor. In de hoop dat ze je inspireren en helpen om even dat broodnodige stapje terug te doen. 

Mantra Meditatieavonden

Zingen is een fijne en krachtige manier om je drukke mind tot rust te krijgen. Met het zingen van mantra’s creëren we een krachtig energieveld waarin we het contact met de kern in ons dieper kunnen ervaren.  Dat geeft een gevoel van balans, plezier en innerlijke rust.

De avond bestaat uit het zingen van een aantal mantra’s, enkele woorden van inspiratie en een geleide meditatie. We sluiten de avond af met een kopje thee.

Iedere zondagavond van 19.30 – 21.00. Data: iedere zondag t/m 23 april m.u.v 26 februari en 16 april.
vrije inloop. Kosten: € 3,- per keer (meer bijdragen mag ook) .olv Dorine Frequin
 


Chi Neng Qigong - Meditatie in Beweging

Misschien ken je Arianne de Zwart al. Ze heeft al eerder les gegeven in Zweiersdal. Vorig jaar verhuisde ze naar Groningen.
We zijn heel blij dat ze vanaf 9 december elke maand op vrijdagavond een Chi Neng Qigong meditatie avond in Zweiersdal gaat geven. Of je nu bekend bent met Chi Neng of niet, deze avond is voor iedereen geschikt. Ze start om 20.00 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Een heerlijk rustig begin van je weekend!
Noteer alvast de data voor 2017: 10 februari, 10 maart, 7 april, 19 mei, 9 juni, 7 juli

Per avond betaal je € 15,- per persoon. Je kunt de avonden los van elkaar volgen. 


Evelien van Straaten geeft de Mindfulness training

Evelien van Straaten geeft de Mindfulness training

Mindfulness training

Mindfulnesstraining op de donderdagmiddag in Oosterbeek.
De Mindfulnesstraining van Evelien van Straaten gaat weer van start op donderdag 9 maart in centrum Zweiersdal, Weverstraat 65 in Oosterbeek. 
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 15.30 tot 17.00 uur.
Met Mindfulness leer je om je minder mee te laten slepen door de hectiek van alledag, je gedachtestroom te managen en meer te genieten van wat het leven nu te bieden heeft.

Mindfulness is in principe geschikt voor iedereen. Of je nou jong bent of oud, wel of geen lichamelijke en/of psychische klachten hebt. Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en er zijn steeds meer mensen die baat hebben bij de rust, het inzicht en de mildheid die de training oplevert. Mindfulness betekent aandacht of opmerkzaamheid zonder te oordelen.


Zondagmeditatie

Eens in de maand op zondagochtend geeft Winifred een mooi inkijkje in diverse meditatietechnieken. Elke maand zal er een andere vorm van meditatie behandeld worden. De ene keer dynamisch, de andere keer juist verstillend.

De ochtend start met een korte uitleg over de achtergrond en de structuur van de meditatie, gevolgd door vooroefeningen en de beoefening van de meditatie. We sluiten af met een ontspanning, een evt. nabespreking met thee en iets lekkers.
Zondag 19 maart, 16 april, 7 mei en 25 juni.


Ook voor kids en jongeren

Even niets, een stapje terug, of kanten ontdekken en versterken van jezelf, die je nog niet kent... Ook voor kinderen is dat van belang. 

Kika Kok geeft op vrijdag les aan kids (leeftijd 6-10 jaar) van 15.30 tot 16.30 uur.
En voor  jongeren (11-14 jaar) van 17.00 tot 18.15 uur. 
In beide groepen is nog plek om in te stromen. Uiteraard mag je eerst even gratis komen proeven of dit wat voor je is.

 Krokusvakantie & meer

Vanwege de krokusvakantie  zijn er geen lessen van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart. De lessen beginnen weer op maandag 6 maart. De administratie is tijdens de krokusvakantie niet bereikbaar. Krijg je geen gehoor? Spreek je boodschap in of stuur een mail naar info@zweiersdal.nl. We nemen dan na de vakantie contact met je op. 


Soms kan het heel simpel zijn....

Soms kan het heel simpel zijn....