Nieuwsbrief december 2017

Het einde van het jaar nadert. De feestdagen komen eraan. En ook in Zweiersdal betekent dat even een korte pauze. Er zijn geen lessen van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari. Maandag 8 januari starten we weer. 


Hoe zit dat nu, met die Chakra's?

Chakra's. Misschien weet je er al iets van. Misschien hoor je het wel eens voorbijkomen in de les. Wat is het, waarvoor dient het? En nog belangrijker, hoe zorg je dat ze beter stromen.... Als je op de afbeelding hiernaast klikt, dan zie je een stukje uit de tekenfilm The last Airbender. Daarin wordt dit, in het engels, heel duidelijk uitgelegd. Neem even 10 minuten de tijd en laat je inspireren. 


Nieuw(s)

Er zijn een aantal nieuwe docenten die les komen geven in Zweiersdal. We stellen ze graag aan je voor. Jeroen is al in november begonnen. Vera, Jacqueline en Nadja starten na de kerstvakantie.

Er zijn ook wijzigingen in het lesrooster. Klik hier voor het rooster van 2018.

DIY (1).jpg

pebbles-796943_1920.jpg

Introductieles Dru Yoga 8 januari van 18.30-19.45 uur

We starten weer met Dru Yoga!

Dru Yoga is een mooie, speelse vorm van yoga die uit gaat uit van ronde, vloeiende bewegingen. Het is heel zacht voor het lichaam en voelt fijn aan. Dru Yoga is in beoefening licht en in uitwerking krachtig!

Deze les wordt gegeven door Jacqueline Arnold.

Je kunt je opgeven via info@zweiersdal.nl of bel met 026 339 13 69
Kosten: gratis
Bij voldoende belangstelling start daarna Dru Yoga als wekelijkse les. 


buddha-2728793_1920.jpg

Wat is er nog meer te doen

Er staan weer een aantal mooie workshops, cursussen en weekends op stapel.
 

  • Het animo voor de Yin Yoga Special op zaterdag 6 januari is zo groot, dat Conny en Sophia een extra Special hebben gepland op zondag 7 januari van 14.00 tot 16.00 uur. Ook deze zit vol, maar je kunt je bij Conny wel nog opgeven voor de wachtlijst. 
  • Maandag 8 januari starten de lessen weer. En dan is er ook een gratis introductieles Dru Yoga olv  Jacqueline Arnold. Graag even van te voren opgeven via mail of telefoon. 
  • Evelien van Straaten start weer met Mindfulness training. Een training van 8 bijeenkomsten die start op vrijdag 12 januari
  • Het Stilteweekend start op vrijdag 12 januari in de Leonardushoeve bij Venlo. Winifred Wegener en Yvonne Bal laten je op een aangename manier onder dompelen in de stilte. Wat een goed begin van een nieuw jaar. Er zijn nog een paar plaatsen.  Let op: je kunt je opgeven tot 24 december. 

Word vrienden met je Monkey Mind!

Als je op het plaatje hiernaast klikt, dan krijg je in een filmpje van nog geen twee minuten al inzicht in hoe je vrienden wordt met je Monkey Mind. Adem in, adem uit..... 

Tijdens de Mindfulness Training die start op vrijdag 12 januari zal Evelien van Straaten je in 8 bijeenkomsten leren hoe je echt vrienden wordt met je Monkey Mind. En dat gaat je een heleboel rust brengen. 


snow-2992534_1920.jpg

We wensen je fijne feestdagen 

En tot het nieuwe jaar!