Nieuwsbrief juni 2017

De zomer staat voor de deur. En voordat we met vakantie gaan, willen we nog graag wat dingen met je delen.

 
 

Ok, eerst even pauze......

Zomer & strand. Ze horen bij elkaar. Kom alvast in de zomerstemming.
Piper laat je zien wat er gebeurt als je je angst overwint en opeens de kansen ziet. 
Geniet even van dit 3 minuten durende filmpje. Door Pixar gemaakt en met mooie muziek.

Het filmpje start als je op de afbeelding hiernaast klikt. En een tip: kies voor volledig scherm, zodat je niet afgeleid wordt. ;-)


Vakantie

We gaan er even tussenuit. Althans, voor een deel.
De laatste lessen van dit seizoen zijn op vrijdag 7 juli.
Na de zomervakantie starten de lessen op maandag 28 augustus. 

Maar we stoppen niet helemaal. Er is ook zomeryoga. Daarover hieronder meer in deze nieuwsbrief.

De administratie is in de week van 24 juni tot en met 2 juli en tijdens de zomervakantie minder goed bereikbaar. Je kunt uiteraard een mail sturen of je boodschap telefonisch inspreken. Het beantwoorden kan soms wat langer duren. 

We wensen je alvast een hele fijne zomer en tot eind augustus!

frog-897418_1280.jpg

zomer yoga 2017.jpg

Zomeryoga

In de vakantie is er gelegenheid om zomeryoga te volgen. Als je op de button hieronder klikt kom je bij het rooster op Momoyoga. Ga in de kalender naar de juiste datum. 

Hoe werkt het? 
Kies de les die je wilt gaan volgen. Dan krijg je automatisch de keuze voor je strippenkaart "Zomeryoga" te zien. Als je op "bevestig' hebt geklikt dan krijg je twee betaalkeuzes te zien. Kies niet voor betaling met Ideal, maar voor "bankoverboeking" en negeer de opmerking dat je het bedrag zelf moet overmaken naar onze rekening. De betaling van je les doe je contant en gepast (we hebben geen wisselgeld) bij de docent voor je les.

De zomeryogales gaat door bij minimaal drie deelnemers. Dus check een uurtje voor je les of de les geannuleerd is of niet

Volg je momenteel geen les in Zweiersdal? Dan sta je nog niet ingeschreven in Momoyoga. Schrijf je dan eerst in door hier te klikken. Dan kun je direct daarna je zomeryogales strip kopen en je les boeken. 


Veelgestelde vragen over Momoyoga

Een nieuw inschrijf- en lesboeksysteem. Dat is even wennen. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ik heb me in januari ingeschreven tot aan de kerstvakantie 2017. Loopt mijn abonnement dan door?
Helaas kan het systeem dat niet zonder meer overnemen. Je moet dus een nieuwe kaart aanschaffen voor je lessen na de zomervakantie. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

Ik zie geen lessen staan. Hoe kan dat?
Als je naar Momoyoga gaat, dan geeft hij de lessen weer van vandaag. Er staan straks lessen die in de zomervakantie gegeven worden en alle lessen vanaf 28 augustus. Je kunt naar de juiste datum gaan door op de pijltjes bovenin bij de balk met de week te klikken.

Ik wil graag elke week dezelfde les volgen. Hoe boek ik dat?
Je kunt alle lessen die je hebt aangekocht vooruit boeken. Dat is zelfs aan te raden als je verzekerd wilt zijn van een plekje in die les. Als cursist, yogi genoemd in dit systeem, moet je helaas elke datum dat je les wilt volgen apart aanklikken. Er ligt een wens dat dit ook voor jullie makkelijk gaat worden, maar dat is nog niet gerealiseerd door de bouwers van dit programma. Gelukkig is het voor ons één druk op de knop om je lessen vast te leggen. Dus schroom niet, bel of mail, en wij regelen het graag voor je. 

Hoe verloopt de betaling?
Als je een strippenkaart voor een jaar of half jaar hebt gekocht, kun je betalen via automatische incasso. Je vult dan het incassoformulier in op de website. Of het papieren formulier dat in het bakje in de kleedruimte ligt. 

Heb je een 10 of 5 strippenkaart gekocht? Dan krijg je een factuur en betaal je na ontvangst van de factuur via bankoverschrijving. Uiteraard kun je ook direct via Ideal betalen. 

Boek je een losse les? Dan betaal je via Ideal

 


NIEUW 3.jpg

Uitbreiding lessen na de zomervakantie

Je hebt het vast gemerkt de laatste tijd. Steeds meer lessen raken vol. Het aantal cursisten is toegenomen. Dat is een mooie ontwikkeling. Want we willen graag zoveel mogelijk mensen de voordelen van onze lessen laten ervaren. 

En daarom voegen we na de zomervakantie een aantal nieuwe lessen toe. Hieronder vind je het lijstje. En als je op de naam klikt, dan kun je lezen wat je van deze les kunt verwachten. Uiteraard gaan de "oude" lessen ook gewoon weer door na de zomervakantie. 


Wat is er nog meer te doen de komende tijd?

Er staan nog een paar leuke en boeiende activiteiten op de agenda voor de komende periode. Klik op de afbeelding hiernaast voor het volledige overzicht en hieronder voor meer informatie per activiteit.

Op de agenda staat:


Lost & Found

Er zijn wat kledingstukken en handdoeken achter gebleven in de kleedruimte. Kijk even goed of er iets van jou bij ligt.
We zullen in de zomervakantie zorgen dat alle dingen die achtergebleven en niet opgehaald zijn een goede bestemming elders krijgen. 
 


Afscheid, maar niet helemaal

Yvonne Bal geeft al vele jaren les in Zweiersdal en heeft ontelbaar veel cursisten wegwijs gemaakt in de Dru (Hatha) Yoga. Langzaam maar zeker is ze minder les gaan geven en nu is het echt tijd voor andere dingen. Meer aandacht voor de kleinkinderen en meer aandacht aan andere zaken. Een goed besluit. Maar wel bitterzoet voor ons. We gaan haar vaste bijdrage in Zweiersdal missen. Het goede nieuws is dat Yvonne nog beschikbaar blijft om in te vallen. Dus wellicht kom je haar nog ergens in een les tegen.

Yvonne, dank je wel uit het diepst van ons hart voor je zijn, je steun, je vertrouwen, je positiviteit, je wijze woorden, je luisterend oor, je fijne lessen, je vermogen om te verbinden.... Geniet van alles wat je gaat doen. 

De les van Yvonne op dinsdagavond wordt overgenomen door Marga Zoet. Zij gaat Yin Yoga & Aplomb geven. De komende weken zal de groep kennismaken met haar.