evelien bijgesneden.jpg

Mindfulness Training

Mindfulnesstraining op de donderdagmiddag in Oosterbeek

De Mindfulnesstraining van Evelien van Straaten gaat weer van start op donderdag 20 april in centrum Zweiersdal, Weverstraat 65 in Oosterbeek.

De training bestaat uit  7 bijeenkomsten van 15.30 tot 17.15 uur.
Let op: 27 april en 25 mei geen cursus. Training eindigt op donderdag 15 juni .

Met Mindfulness leer je om je minder mee te laten slepen door de hectiek van alledag, je gedachtestroom te managen en meer te genieten van wat het leven nu te bieden heeft.

Mindfulness is in principe geschikt voor iedereen. Of je nou jong bent of oud, wel of geen lichamelijke en/of psychische klachten hebt.

Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en er zijn steeds meer mensen die baat hebben bij de rust, het inzicht en de mildheid die de training oplevert.

Mindfulness betekent aandacht of opmerkzaamheid zonder te oordelen.

Je leert dus je aandacht bewuster te richten en wordt milder naar jezelf. Mindfulness heeft oefening en tijd nodig om het je eigen te maken. Er wordt tijdens de training praktisch gewerkt met begeleide aandachts- en concentratie oefeningen en wat huiswerk. Theorie over stress, piekeren, moeilijke emoties en het omgaan met andere levensuitdagingen komt ook aan bod. Het is een training waar je de rest van je leven profijt van hebt!

De training wordt gegeven door Evelien van Straaten. Ze is als gecertificeerd trainer aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN en verzorgt vanuit haar eigen praktijk coaching en training voor particulieren en bedrijven. Sinds 2011 verzorgt ze Mindfulnesstrainingen en sinds 2017 geeft ze wekelijkse lessen Yin Yoga & meditatie in Zweiersdal.

De training kost € 240,-- voor particulieren.
Ben je aanvullend verzekerd bij Achmea? Dan wordt je training grotendeels vergoed. 

Informatie of aanmelden: www.metmindfulness.nl

info@evelienvanstraaten.nl of bel 06 40865229