Annemiek Latour

Annemiek Latour

Yogahoudingen begeleiden en corrigeren

olv Annemiek Latour

Tijdens deze bijscholing ga je leren om cursisten op een zachte manier te begeleiden in de yogahoudingen. Naast de aanwijzingen die je normaal al mondeling geeft, kan het ook erg fijn zijn als je doormiddel van zachte aanraking of lichte druk een cursist kunt begeleiden in de yogahouding. Bij de schouders kan het enorm helpen om deze op die manier te laten ontspannen. Net even die extra persoonlijke aandacht kan enorm helpen om meer verdieping aan te brengen.
Naast het leren corrigeren van de basishoudingen krijg je ook vele praktische tips om cursisten beter te begeleiden naar verdieping in de yogahouding. Hoe ontspan je de schouders? Wat zijn belangrijke aanwijzingen voor de rug en wat is de juiste stand van de heupen? Ook worden er suggesties gegeven hoe je een yogahouding kunt aanpassen wanneer er fysiek een beperking is. In deze bijscholing gaan we met elkaar oefenen zodat je na afloop weet hoe je dit kunt toepassen in je eigen lessen.

De bijscholing wordt gegeven door Annemiek Latour zij geeft les op een praktische en nuchtere manier en weet de eeuwenoude yogakennis in het hier en nu te plaatsen. Haar missie is om yogadocenten van alle stromingen ondersteuning te bieden in het lesgeven. Ze geeft al haar kennis graag door aan yogadocenten. Annemiek is hoofddocent van de erkende Raja yoga opleiding. Ze is yogacharya en meester in de Raja yoga. Voorzitter van de Vereniging Raja Yoga Nederland. Ze volgde de Raja yoga docentenopleiding en de meesteropleiding bij het Raja Yoga Instituut. 

Datum      zaterdag 2 november 2019.
Tijd           10.30 tot 16.30 uur.
Kosten     € 95,- excl. 21% btw.
Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 16.
Sluitingsdatum van inschrijving 14 oktober 2019.
Erkend als bijscholing door de VYN  5 punten.