Nelleke-1.jpg

Nelleke van Dulken

Na eerder yogalessen te hebben gevolgd, kwam ik in 2008 tijdens een wereldreis 'toevallig' terecht in de Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram in Neyyar Dam India. De start van mijn persoonlijke reis naar meer zelfkennis en innerlijke rust.

In 2009 en 2010 ben ik teruggegaan naar India voor een teacher training course. Kort na de laatste training ben ik zwanger geworden en na de geboorte van mijn eerste zoontje ben ik mijn bijscholen als zwangerschapsyogadocent  bij Samsara.  

Mijn eigen zwangerschappen en de komst van drie kindjes hebben mijn passie voor alles wat betrekking heeft op zwangerschap onthuld. Ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik zwangerschapsyoga mag geven. Het is zo’n belangrijke periode in het leven van vrouwen én mannen.  

De afgelopen jaren heb ik vele bijscholingen gevolgd: kinderyoga, peuteryoga, postnatale yoga, yoga bij nek-, rug, en schouderklachten, yoga en de bekkenbodem en yoga en stress.   En heb ik in 2018 de hatha yogadocentenopleiding  bij Samsara yogadocentenopleiding afgerond.

Naast zwangerschapsyoga geef ik ook Hatha Flow Yoga. In mijn lessen staan beoefening binnen de eigen mogelijkheden, respect voor de eigen grenzen, zachtheid, rust en ontspanning centraal.  Ik zie je graag bij mij op de mat!