Marga Zoethout

Marga Zoethout

Marga Zoethout

 ‘Yoga versterkt niet alleen lichaam en geest, het is leuk en opbeurend’ aldus Marga. ‘Yoga verhoogt je gevoel voor humor. Het is onmogelijk om yoga te beoefenen, je geestelijke helderheid te vergroten en dan niet getroffen te worden door de humor van de situatie waarin wij ons met z’n allen bevinden.

We tollen met elkaar rond in onze persoonlijke werelden, waarin ieder van ons z'n best doet om een glimp van de werkelijkheid op te vangen en rust en balans te vinden. Dat is grappig, waanzinnig moeilijk, soms geweldig en soms triest.

Yoga helpt om de uitdagingen van het leven aan te kunnen, prikkelt lichaam en geest, geeft evenwicht en inzicht. Door beoefening van yoga wordt je lichamelijk sterker, zal je gezondheid verbeteren, je energie verhogen en je concentratie verbeteren.’

Als voetreflextherapeut en coach gebruikt Marga sinds 2005 werkvormen gericht op het vergroten van bewustzijn, acceptatie en compassie. Aansluitend verdiepte Marga zich in het Mindfulnesstrainerschap, volgde een opleiding tot Hatha yogadocent en diverse bijscholingen (Yin Yoga, module 1 - 2 bij Bivag en Aplomb & Yoga level B bij Maartje van Hooft van Amitabha yoga-opleidingen). 

Marga verzorgt regelmatig trainingen Mindfulness en volgt momenteel een opleiding tot Zenleraar bij Zen.nl.

In Zweiersdal geeft Marga Yoga & Aplomb en Yoga ‘na het werk’ lessen.