Linde Piet vierkant.jpg

Linde Piët- van der Horst

Linde Piët- van der Horst

Ik heb jarenlang, als coach en therapeut, met veel liefde binnen de verslavingszorg en psychiatrie gewerkt. Al heel vroeg wist ik dat ik met mensen wilde werken. En dan met name met mensen die het niet zo makkelijk hadden. Wat ik mooi vind aan dat werkveld is dat je tot steun kan zijn en mensen verder kan helpen op hun weg naar balans. Ik hielp mensen onder andere bij het herkennen en erkennen van grenzen. Alleen kwamen mijn eigen grenzen hierbij steeds vaker in het gedrang en leek ik die gewoon te vergeten. Tot ik weer eens hoofdpijn had en zo moe was dat ik eigenlijk niks meer wilde. Ik voelde dat ik emotioneel uitgeput raakte en ik voelde ook dat dit anders moest.

Uiteindelijk ben ik een aantal jaren terug bij een mindfulness training terecht gekomen en zo is het balletje gaan rollen. De mindfulness leerde mij om stil te staan bij wat ik aan het doen ben. Om mijn ademhaling te gebruiken als vriend die er altijd is. Om de stilte op te zoeken en te voelen wat er nou echt in mij gebeurt. Yoga was een logische volgende stap ter verdieping van de mindfulness. Ik ben veel en vaak lessen gaan volgen en heb hierin mijn passie gevonden.

Ik wilde mijn liefde voor werken met mensen verenigen met mijn passie voor yoga. Daarom heb ik de opleiding tot Power yoga docent afgerond en daarna de opleiding tot Vinyasa yoga docent.

Aangezien Evelien van Straaten toendertijd mijn mindfulness trainer was, vind ik het een genoegen om in haar yogaschool te mogen lesgeven en kijk ik er naar uit om je te ontmoeten.Linde geeft Vinyasa yoga