Docenten

Susanne ten Doesschate-Boekelman

Kundalini Yogadocente, Docent Kundalini Yoga

Kundalini yoga wordt ook ‘de yoga van het bewustzijn’ genoemd, het trainen van de ziel. KY is een veelzijdige en volledige yogavorm. Een combinatie van soms dynamische soms meer ingetogen fysieke oefeningen, krachtige ademhalingstechnieken, body locks (bandha’s), mantra’s en meditaties. KY werkt direct in op je zenuwstelsel en klieren; het heft blokkades op en brengt je lichaam in balans, geeft rust en activeert je levensenergie. De combinatie van deze technieken werkt niet alleen lichamelijk door, maar ook op emotioneel en zielsniveau. Beoefening van deze vorm van yoga helpt je loslaten, patronen te doorbreken. Het brengt je in contact met je ware zelf en sluit je (weer) aan op je kern. Dat gevoel is onbeschrijflijk.

Susanne kwam zelf na jarenlange beoefening van Hatha yoga in 2014 in contact met deze vorm en was direct verkocht. ‘Hier komt alles samen; de effecten zijn heel krachtig’.

Deelnemers aan Susanne’s lessen geven aan de warme uitnodigende energie zeer te waarderen. Een gevoel van veiligheid en verbinding. Ook zijn zij enthousiast over haar duidelijke instructies en stemgeluid.

Kundalini yoga is geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom om de effecten van kundalini yoga zelf te ervaren en te onderzoeken!

Docenten