Docenten

Silvia Janssen

Kundalini Yogadocente, Docent Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. Bewust worden wat je lichaam je te vertellen heeft en je ziel voor ogen heeft. Elke emotie, gedachte en beweging herbergen een boodschap. Met kundalini yoga traint Silvia jou om die boodschap te (h)erkennen en te voelen.
De teachings van Kundalini yoga hebben haar vanaf het allereerste moment gevangen. ‘Mijn eigen weg heeft zich vanaf toen aan mij geopenbaard en de giften zijn zo groots dat ik het bijna niet kan geloven’. De kundalini energy geeft je leven zoveel meer. HAPPY, HEALTHY & HOLEY’.
Het leven zelf is haar grootste leerschool. Maar zoals altijd is Silvia nieuwsgierig naar de bron: de wijsheid erachter, Inmiddels heeft zij dan ook de hoogste graad (level 2) van de intensieve kundalini teacherstraining voltooid. Haar inspiratie haalt zij ook uit het bestuderen van esoterische wijsheden en de psychologie van neuro linguistisch programmeren (NLP).
Vanuit de kundalini traditie werkt Silvia met beweging (asana), ademhaling (prana), body locks (banda), klank (mantra), handreflexs (mudra) en meditatie. Deze combinatie werkt sterk door op alle lagen: lichamelijk, emotioneel en op zielsniveau. Bij Silvia voel je je snel veilig en gedragen. Met haar diepe rust en innerlijk weten neemt zij je mee in de kundalini yoga.
“Werken met kundalini energie is krachtig en intens: dat moet je wel aanspreken,” aldus Silvia. “Verder is het voor iedereen toegankelijk. Tijdens de lessen werken we met je eigen lichaamswijsheid. Je lijf weet zelf wat het kan en waar het uitgedaagd kan worden. Het is de toegangspoort tot je ‘ware ik’. En dat is het mooiste wat ik je kan schenken” ♥

Docenten