Docenten

Rinske Potjewijd

Docent Critical Alignment Yoga

 

Kennismaking met Rinske Potjewijd

“Ik wil je graag een veilige basis geven, van waaruit je de spanning los kan laten. Zodat je kan oude houdingspatronen kan doorbreken, vrijer kan bewegen en van hieruit kracht kan opbouwen!”

Rinske Potjewijd is altijd al bezig geweest met bewegen. De oude BBB, Pilates en Yoga hebben haar hierbij focus gegeven, vrijheid, ruimte en kracht. Ze heeft de 2,5 jaar opleiding Critical Alignement gevolgd, en de nascholing voor Critical Alignement Therapie bij Gert van Leeuwen in Amsterdam. Ze heeft ervaring met lesgeven zowel in de studio in Wageningen als bij haar werkgever als “lunch yoga”. Ze heeft opleidingen gevolgd in Ziekteleer en Anatomie, Voeding en Homeopathie.

“Critical Alignment vraagt aandacht om de weerstand op te zoeken en te durven voelen. Moed om niet weg te vluchten en om de spanning heen te bewegen. Inzicht om het verschil te voelen tussen pijn en een nieuwe houding. Tijd om de spieren te laten ontspannen. Kracht om vervolgens een nieuwe houding aan te nemen. En nieuwsgierigheid om te blijven onderzoeken wat je lichaam je vertelt. Ik deel graag mijn ervaringen en enthousiasme met je en nodig je uit om een les te komen volgen.

Docenten