Docenten

Nadja Alibekova

Docent Dynamische Hatha Yoga

Sinds 2011 ben ik op een pad van bewustwording terecht gekomen, een periode voorafgaand waarin ik mijzelf lichamelijk en geestelijk volledig kwijt ben geraakt. Na twee zwangerschappen waarin ik twee keer 35 kilo zwaarder was dan mijn normale gewicht en gezinssituatie in 2 jaar tijd totaal veranderd was met twee kids, studies, banen en wat nog meer van ons sociaal verwacht wordt, zocht ik naar een nieuwe balans in mijn leven.

Stap voor stap heb ik mezelf weer opgebouwd, dat was mijn doel en dat is gelukt. Het begon met elke avond een uur wandelen. Hoofd leegmaken en lichaam weer aan het werk zetten. Daarna kwam ook het geestelijke aspect. Ik kwam wonderbaarlijk vanzelf mensen tegen die mij hielpen om op pad te gaan. Workshopreeksen over bewustwording van jezelf, hebben mij beeld gegeven in de patronen waar ik in vast zat. Steeds bewuster beleefde ik de situaties die ik tegenkwam en maakte mij bewuster in de te nemen keuzes.

In dat zelfde jaar ben ik in aanraking gekomen met yoga, die mij in eerste instantie puur ontspanning gaf. Een uurtje puur en alleen voor mijzelf. Hoofd leeg en in mijn lijf zitten. In de loop der jaren is mijn interesse in de diepere filosofie van yoga gewekt. Bij mijn zeer inspirerende yogajuf volgde ik verdiepende workshops, extra lange lessen, zomer lessen en wekelijkse lessen. Vanaf 2015 ben ik gestart met drie jarige yogaopleiding van Yogaschool van Ron van Post in Nijmegen. Om mijn nieuwsgierigheid om te zetten in onderbouwde kennis. Na twee jaar opleiding was het tijd voor de volgende stap en wel het zelf lessen geven door de oprichting van KoshaYoga.

Ik sta steeds krachtiger in mijn eigen energie, maak bewustere keuzes vanuit mijn hart; de keuze om opleidingen te volgen, de keuze om te stoppen met mijn ICT baan, de keuze om KoshaYoga te starten en de keuze om mijn opgebouwde kennis over te dragen in Yogalessen, workshops en coachsessies.

Nadja geeft in Zweiersdal Dynamische Hatha Yoga.

Aanmelden

Docenten