video_img_cay.jpg

Lesgeven in Critical Alignment Yoga

 

4 Level training Lesgeven in Critical Alignment is een vervolg op de 4 level basis training o.l.v Gert van Leeuwen

In het tweede bijscholingstraject ligt het accent op het lesgeven zelf.

Het lesgeven vanuit de principes van Critical Alignement Yoga heeft gevolgen voor het taalgebruik waarmee wij lesgeven. Het is niet zo dan je je eigen lesroutine meteen volledig moet herzien, maar we kunnen in deze bijscholing een begin maken met een geleidelijk veranderingsproces.

Als ontspanning de eerste stap is om tot beweging te komen dan kunnen we onze taal niet meer inrichten vanuit zinnen als "doe dit en doe dat........" dat zijn aanwijzingen die zich richten op wilskracht en wilskracht en ontspanning gaan niet goed samen. Ontspanning gaat over ademhaling, druk en rek en het spreken vanuit deze begrippen vraagt oefening.

Techniek en een goede technische uitleg leiden tot veranderingen van gevoelens ten aanzien van het lichaam. Vaak is het een compleet herstel met betrekking tot positieve gevoelens die door stress en een te hoge (of juist te lage) activiteit (deels) verloren zijn gegaan. Ook daar wordt aandacht aan gegeven. Over wat voor veranderingen gaat dit en hoe verwerk je dit in je lessen? Ik wil jullie vier weekenden aanbieden om hier aandacht aan te geven.

Na het behalen van het certificaat voor deze module kun je de Critical Alignment Therapie module volgen.

Algemene informatie 4 level training Lesgeven in CAY:

Tijd: Zaterdag 13.00 tot 17.00 uur, zondag 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Critical Alignment Instituut, Blankenstraat 166, Amsterdam.

Data: 10/11 februari, 14/15 april, 30 juni/1 juli en 1/2 september 2018.
Sluitingsdatum van inschrijven 22 januari 2018.

Uitsluitend opgave als je de bijscholing 'Basis 4-level training Critical Alignement Yoga' voor yogadocenten hebt gevolgd. 

Kosten: € 1.180,-  excl. 21% btw. 
Aantal deelnemers minimaal 16, maximaal 25.
Erkend als bijscholing door de VYN. (30 punten)

Na opgave krijg je een mail ter bevestiging van je inschrijving. Circa 2 maanden voor aanvang van de training krijg je een mail met het verzoek je deelname te (her)bevestigen. Daarna is je deelname definitief.