Wilco de Bruijn

Wilco de Bruijn

Klankconcert
met Wilco de Bruijn

Klankconcert met viool en (boventoon)zang.

Een bijzondere avond met prachtige klanken.
Zoals Wilco uitlegt: "Tijdens dit viool-klankconcert ervaar je klank, in afstemming met het Oorspronkelijk Veld, het kosmische geheel waar alles uit bestaat en wat alles is. Die klank brengt mensen vaak in contact met hun eigen oorspronkelijke kern. Deze ervaring kan een herkenningspunt vormen binnen je persoonlijke ontwikkelingsproces."

Het is niet echt uit te leggen hoe deze klanken precies aanvoelen. Het doet iets met je, maar dat is voor iedereen weer anders. Ook zal elk bezoek weer een ander stuk in jezelf aanraken. Net waar je op dat moment aan toe bent. Laat je verrassen en kom het zelf ervaren.

Je wordt ontvangen met een kopje thee. Daarna gaan we samen afstemmen op de energie van het moment. Dan gaat iedereen lekker liggen en begint het Viool-klankconcert.

Praktisch:
rek makkelijk zittende kleding aan. Matjes, dekens en kussentjes en stoelen zijn aanwezig. Maar uiteraard mag je ook je luchtbed, dekbed etc meenemen als je nog comfortabeler wilt liggen.

De avond is van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur en kost € 15,-. Inloop vanaf 19:30 uur. Kaarten reserveren via info@zweiersdal.nl of telefonisch via 026 339 13 69. 

En voor wie de smaak te pakken heeft na dit concert biedt Wilco ook individuele sessies. Je ervaart dan in alle rust Viool-klankwerk afgestemd op jouw persoonlijke, diepere thema's en op je oorspronkelijke kern. Meer informatie hierover vind je door hier te klikken

Klik hieronder op de afbeelding. Dan krijg je alvast een voorproefje....