kika.jpg

Kika Kok

Kika geeft yogalessen aan kinderen in de basisschoolleeftijd en aan jongeren. Daarnaast geeft ze yogalessen aan ouders en kinderen samen: familieyoga.

Haar liefde om met kinderen te werken is al vroeg begonnen. Na de pabo-opleiding werkte Kika jarenlang in het basisonderwijs. Jenaplan-, Dalton- en Montessori-onderwijs zijn met haar verweven. Zij maakt zich sterk voor een goed pedagogisch klimaat en zoveel mogelijk veiligheid en betrokkenheid van kinderen op school. Kinderen moeten plezier hebben, zich creatief en emotioneel kunnen uiten, zichzelf kunnen zijn en lekker in hun vel kunnen zitten!

Het werken op school kreeg een extra dimensie door de yogaopleiding voor kinderen te gaan doen bij Femmy Brug in Wageningen. Na een tijdelijke stop in het onderwijs ontdekte Kika zelf wat yoga voor haar kan betekenen. Meer levensenergie, ontspanning een aandacht waren de sleutelwoorden voor haar.

Nu combineert Kika het lesgeven op school en het yoga geven aan kinderen en families. Een prachtige combinatie: want yoga is voor haar niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Sterker nog: haar missie is om yoga in het dagelijks leven van kinderen en hun ouders te integreren!

Kika geeft Kids Yoga, Jongeren Yoga en Deugden Yoga voor volwassenen.