Silvia.jpg

Fusion hormoonyoga

olv Sylvia Mullaart-Bonn

In de workshop Fusion Hormoonyoga gaan we de hormoonhuishouding en de rol die deze speelt in ons welbevinden, nader onderzoeken en proberen te beïnvloeden.

We leren gerichte ademhalings- en energiegeleidingsoefeningen, een stevige serie naar Dinah Rodrigues en Aviva Steiner. Aangevuld met zachte qigong oefeningen, maangroeten en andere interessante  hormoon gerelateerde yogatechnieken.
Ons hele leven zijn we overgeleverd aan de werking van onze hormonen.
Er is veel lijden op dat gebied. Menstruatie, vruchtbaarheids- en overgangsproblemen kunnen veel plezier en de ‘lust-for-life’ vergallen.Door deze methode wordt de cyclus van menarche tot na de menopauze gunstig beïnvloed, zodat we van puber tot wijze vrouw het leven kunnen omarmen.

Sylvia Mullaart-Bonn is yogadocent sinds 1975. Ze heeft zich oorspronkelijk geschoold in hatha-, kundalini-, en taoïstische yoga.
Zij beoefende jarenlang Iyengar- en Oki-yoga en was al vroeg in haar carrière geïnteresseerd in de hormoonhuishouding. Na 4 jaar in training te zijn geweest in de Aviva Steiner methode en 6 jaar bij Dinah Rodrigues ontwierp ze een, op deze technieken gebaseerde eigen methode waarin centraal staan: stressreductie, plezier en schoonheid.
Sinds 2010 woont Sylvia weer in haar geboortestad Amsterdam en daar geeft ze met veel enthousiasme Fusion Hormoonyogalessen en een opleiding daarin voor yogadocenten.

Datum:  zaterdag 28 januari 2017.
Tijd:        10.30 tot 16.30 uur.
Kosten:  € 92,50 excl. btw.
Sluitingsdatum van opgave 9 januari 2016. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar dus ook na de sluitingsdatumkun je nog inschrijven.
Erkend als bijscholing door de VYN (5 punten).