mandala Kika klein.jpg
 
 

Familiedag Yoga & meer

Een hele ochtend aandacht voor jezelf en voor elkaar. Met Yoga in kader van het thema “Zorgzaamheid” door Kika Kok. En je leert rust creëren in je hoofd door te ontdekken hoe jij je hoofd op kunt ruimen olv Stella Cornelissen.

Het thema van deze ochtend is Zorgzaamheid

De Yoga
De yogales staat in het kader van het thema of beter gezegd de deugd “Zorgzaamheid”.
Hoe zorgzaam ben jij voor je lichaam?
En wat zijn nog meer manieren om zorgzaam te zijn?
We doen allerlei houdingen om ons lichaam sterk en soepel te houden. We versterken ons hart door het geven van liefde en aandacht. We maken plezier, want lachen is gezond! Dit alles in een speelse vorm, met aandacht voor elkaar! Zorgzaamheid naar elkaar; verbindend, aandachtig en vol vreugde!

We starten met leuke speelse oefeningen om warm te worden en ons lijf te voelen. We sluiten we af met een heerlijke massage en ontspanning met een vleugje creativiteit.

Een prachtige deugd om samen te ontdekken, te voelen en te verstevigen in jezelf en in elkaar!

& meer….
Drukke hoofden, volle hoofden, onrustige hoofden… wie kent het niet.
In de workshop “Hoofd opruimen” uit de MatriXmethode ga je ontdekken hoe jij, op je eigen manier, je hoofd kunt opruimen. Als ouder leer je je kind daarbij te begeleiden. En de kinderen helpen jou als ouder jouw eigen hoofd op te ruimen. Het is een interactieve workshop vol plezier en met verrassend resultaat: een hoofd met ruimte en ontspanning. En een tool die je ook na deze dag met veel plezier zult toepassen.

Wanneer?
Zaterdag 18 februari van 10.00-13.00 uur

Waar?
Zweiersdal inspireert, Weverstraat 65, Oosterbeek

Kosten?
Een kaartje voor ouder en kind kost € 27,50
Een kaartje voor een tweede kind € 7,50

Opgeven?
via mail
info@zweiersdal.nl
telefonisch: 026 339 13 69