Lilian Kluivers

Lilian Kluivers

DO-IN Yoga

olv Lilian Kluivers

Binnen de yogawereld is er steeds meer interesse voor de integratie van de wijsheid uit de Chinese geneeswijzen. Zo leren yogadocenten steeds vaker werken met meridianen en hoor je de Japanse term ‘hara’ ook in een yogales. 

In deze bijscholing maak je kennis met een van de oudste bewegingsvormen die bewust met meridianen werkt, Do-In.
Je leert: 
* basis oefeningen uit Do-In
* een selectie van de krachtigste drukpunten
* technieken die de energie in de meridianen laten stromen
* de verbinding tussen drukpunten van twee van de krachtigste meridianen, het Conceptievat en Gouverneursvat, en chakra's. Dit behandelen we op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. 
Deze nascholing is inclusief lesmateriaal met daarin de besproken onderwerpen.

Lilian Kluivers (1983) is auteur, geeft sprankelende Do-In lessen en is oprichter van de Do-In opleiding Do-In Academy. Ze geeft consulten, publiceert en is moeder van een dochter. Lilian: “mijn grote interesse is het zelfhelend vermogen van het lichaam en daarom ben ik al jaren volledig gefascineerd door Do-In: simpele oefeningen die je levensenergie stromend houden, of weer in beweging brengen. Deze oefeningen combineer ik met de voedingsleer en levensstijl uit de Chinese geneeswijze. Bij Do-In Academy leer ik je in balans te leven en met de wijsheid uit de Chinese geneeswijze een levensstijl te ontwikkelen en door te geven die balans, gezondheid, liefde, geluk en wijsheid geeft.” Lilian heeft 2 boeken geschreven: Do-In, tao-yoga voor gezondheid en energie, met een gelijknamige dvd, en Zwanger in Balans met Do-In yoga.

Datum: zaterdag 7 maart 2020. Volgeboekt, Wachtlijst. *)
Tijd:       10.30 tot 16.30 uur.
Kosten:  € 95,- excl. btw.
Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 16.
Sluitingsdatum van opgave 17 februari 2020.
Goedgekeurd als bijscholing door de VYN, 5 punten.

*) Als je belangstelling hebt voor deze bijscholing is het belangrijk je in te schrijven voor de wachtlijst. De lengte van deze lijst is bepalend of we de dag gaan herhalen. Als je naam op de wachtlijst staat krijg je in dat geval de gelegenheid om met voorrang in te schrijven. Mocht er ruimte komen op 7 maart dan krijg je uiteraard bericht.